oli "vana ratas", no umb 8a vana. kui sai hakatud EEC-l käima, hakkas keskjooks umb 2000km järel loksuma. Ostsin siis uue ratta- "juba parema". Jälle 2000km ja keskjooks jäi kinni. Kuna selle keskjook oli FSA MegaExo, siis vahetatakse kogu mäng. Jälle 1000+ eek. Tuleb muidugi täpsustada, et seljataha jäi Rakvere mudaralli.
Keraamiliste laagrite kohta kirjutatakse, et kestvus on 20x pikem, eriti rasketes oludes.
Hind ju "vaid" 3-4x kõrgem. Peaks ju pointi olema?
Ei oksüdeeru-kui vesi satub sisse, ei peaks kinni kiiluma.
Väiksem veeretakistus peale kauba annab parema tulemuse ( kuid mis tähtsust on, kas oled kohal 200 või 250)
Sellega seoses tekib küsimus- kui kaua üldiselt keskjooksud (a'la FSA MegaExo mitte keraamiline) kestavad ja kas keraamilised kestavad ikka nii palju kauem kui kirjutatakse?
keskjooksu kestvus: teras laager vs keraamiline
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: keskjooksu kestvus: teras laager vs keraamiline
see MegaExo ei kannata üldse mingit vett ega pori, nagu magnetiga veab laagritesse.Markom kirjutas:.....keskjook oli FSA MegaExo,......?
Teine samasugune on Truvativi GXP, mis küll natukene minumeelest parem.
Ma olin isegi üllatunud vähe kui peale Rakveret viimase lahti võtsin ja suhteliselt vähe vett seal sees oli.
Muidugi ei tähenda et see normaalne on aga siiski.
Mul on GXP all olnud aasta probleemivabalt.Rom kirjutas:see MegaExo ei kannata üldse mingit vett ega pori, nagu magnetiga veab laagritesse.Markom kirjutas:.....keskjook oli FSA MegaExo,......?
Teine samasugune on Truvativi GXP, mis küll natukene minumeelest parem.
Mis puutub keraamilistesse laagritesse, siis olen kuulnud 3 juhtumit, kus keraamilised laagrid kuivavad kinni. Tegu on olnud küll jooksudes olevate laagritega, mitte keskjooksu omadega. Kõik korrad olid tegu odavama otsa keraamiliste laagritega. Kõigil juhtudel oli laagrid nii kinni, et jooks ei käinud enam ringi.
Omal kestsid FSA laagrid täpselt 2008 hooaja, nüüd lähevad kajakate pihtaMarkom kirjutas:- kui kaua üldiselt keskjooksud (a'la FSA MegaExo mitte keraamiline) kestavad ja kas keraamilised kestavad ikka nii palju kauem kui kirjutatakse?
markom: see 20x igatepidi parem jutt käib täiskeraamiliste laagrite kohta, mis maksavad müstilist hinda. Meil müüakse hübriide - hinnad 200 kuni 600 eek tk. per laager.
Siit ja sealt kuuldud ning enda kokkupandud kogemused räägivad, et kallimad kestavad ehk natuke paremini kui odavamad.
Samas kui sa ka sellele hübriidkeraamilisele lased joana vett peale ja jätad ratta nädalaks seisma, siis on ikka jama käes.
Siit ja sealt kuuldud ning enda kokkupandud kogemused räägivad, et kallimad kestavad ehk natuke paremini kui odavamad.
Samas kui sa ka sellele hübriidkeraamilisele lased joana vett peale ja jätad ratta nädalaks seisma, siis on ikka jama käes.