Gripid XO-gripshifteritele
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Gripid XO-gripshifteritele
Oskab keegi soovitada häid grippe mis sobiks kasutamiseks gripshifteritega.
Re: Gripid XO-gripshifteritele
Soovitaks selliseid - oma rattal peal :
http://www.ergon-bike.com/de/griffe/gr2.html
mõnusad just pikemal sõidul ja seal kus rohkem raputab (on ka carbon variant).
http://www.ergon-bike.com/de/griffe/gr2.html
mõnusad just pikemal sõidul ja seal kus rohkem raputab (on ka carbon variant).
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
Paadunud gripshifti fännina on aastate jooksul kogemus ühe kummigripiga, kahe vahtkummist gripiga (ühe marki ei mäleta, teine BBB) ning ühe lock-on (CaneCreek) gripiga.
Gripshifti puhul on teemaks grippide paigal püsimine. Sisuliselt pole mul seni kasutatute puhul seda probleemi esinenud, va nood kummigripid, mis hakkasid ringi udjama lõpuks. Kummigrippidega pidi see probleem olema tõsine, kui just juukselakkide ja muu juraga möllama ei hakka. Lock-on gripid jäid minu jaoks liiga kõvadeks, ei harjunud nendega ära. Vahtkummist gripid muutuvad pikapeale juustuks, kuigi BBB omad on päris hästi vastu pidanud. Samas ei ole vahukatega probleemi vihmaga ja summutavad vibra ka.
Vahelduseks on nüüd plaanis proovida hoopis silikongrippe.
Gripshifti puhul on teemaks grippide paigal püsimine. Sisuliselt pole mul seni kasutatute puhul seda probleemi esinenud, va nood kummigripid, mis hakkasid ringi udjama lõpuks. Kummigrippidega pidi see probleem olema tõsine, kui just juukselakkide ja muu juraga möllama ei hakka. Lock-on gripid jäid minu jaoks liiga kõvadeks, ei harjunud nendega ära. Vahtkummist gripid muutuvad pikapeale juustuks, kuigi BBB omad on päris hästi vastu pidanud. Samas ei ole vahukatega probleemi vihmaga ja summutavad vibra ka.
Vahelduseks on nüüd plaanis proovida hoopis silikongrippe.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Oookei
-neid silikoongrippe vist Eesti netipoodides veel myygil pole(see nagu siis vihje poemeestele )? A need vahtgripid-kui neid lyhemaks lõigata-jäävad nad normaalsed-st kas see nö sinu lõigatud pind lagunema ei hakka?
-neid silikoongrippe vist Eesti netipoodides veel myygil pole(see nagu siis vihje poemeestele )? A need vahtgripid-kui neid lyhemaks lõigata-jäävad nad normaalsed-st kas see nö sinu lõigatud pind lagunema ei hakka?
Lisaks minu viidale eespool - Ergoni gripp on ühenduses barendiga(sarvega) ja lukustatav .
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
Pole kohanud, aga ei oma ka tähtsust, sest maailma on valla. Kui huvi on, hüppa reele (seal ka need gripid olemas)Pendelejo kirjutas:... neid silikoongrippe vist Eesti netipoodides veel myygil pole ...
Ei lagune midagi.Pendelejo kirjutas:... vahtgripid-kui neid lyhemaks lõigata-jäävad nad normaalsed-st kas see nö sinu lõigatud pind lagunema ei hakka?
velo clubbers
Mul lähevad needsamad esigripid 4. hooaega. Et kasutan triggereid, mitte pööratavaid, siis paigalpüsimiseks nad väga pingutama ei pea. Alustuseks olid nad peal täiesti siledal alulenksul, ei märgand miskit pöörlemist, 2008 tõstsin uuele shot-peened (välispind kalestatud pisikeste metallkuulidega) alulenksule. Kas on grippidel lihtsalt vanadus (olen neid ka kümneid kordi küljest katkund) või krobrelise lenksupinna kaasaaitamine, kuid pisuke pöörlemine on tekkinud. Sõites ei märka, kuid vulkaniseerimisjoont jälgides on näha, et miski iseeneslik liikumine toimub.Mati kirjutas: Vahelduseks on nüüd plaanis proovida hoopis silikongrippe.
Kaalusin jämedama mudeli - 55g
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Nende kohta ongi öeldud, et parim "pidamine" on sileda läikiva pinnaga, ehk kõik need muidu probleemsed poleeeritud karbon- ja alulenksud. Kui satub gripi ja lenksu vahele mingit jama, siis gripp maha, alkoholiga puhtaks ja peale tagasi.mart kirjutas:...Kas on grippidel lihtsalt vanadus (olen neid ka kümneid kordi küljest katkund) või krobrelise lenksupinna kaasaaitamine, kuid pisuke pöörlemine on tekkinud...Mati kirjutas:Vahelduseks on nüüd plaanis proovida hoopis silikongrippe.
velo clubbers
Ritchey vahtgrippe on tänapäeval ka lock-on versioonis: http://www.ritcheylogic.com/dyn_prod.ph ... 20&k=99205
Seda vaja töödelda, et gripshiftiga ergonoomiliselt ühilduks.Villem T kirjutas:Ritchey vahtgrippe on tänapäeval ka lock-on versioonis: http://www.ritcheylogic.com/dyn_prod.ph ... 20&k=99205
velo clubbers