SRAM 9.0 pidurid
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: SRAM 9.0 pidurid
Head pidurid, kerged piduridkoomahai kirjutas:Kavatsen vot sellised pidurid soetada, avaldage arvamust palun.
Sõidan teist hooaega ja siiani olen rahul. Tean veel mitut kaasvõitlejat kellel samad pidurid. Keegi ei kurda. Profülaktika mõttes läksid piduri kõrid ja nuudlid kevadel vahetusse. Hinna ja kvaliteedi suhtes ühed parimad. Nendele eelistaksi (V piduri puhul) vaid XTR pidureid või siis avidi kõrgemat otsa.
No ma aimasingi et ei ole X.0 pidureid aga Sram 9 peaks ikka XT klassi olema. Shimano paralell pushing süsteem peaks ikka parem olema, kui lihtsalt kinni valatud sram piduri süsteem?indrek kirjutas:nojaa, aga näita mulle X.0 v pidureid...vaataks kohe huvigaCorrosion kirjutas:AGa Sram 9 peaks võrduma ju XT pidurid? Alles mingi XO peaks ju XTR olema?
No Pain No Gain
seal tuleb mängu jälle see, et mida rohkem koostisosi seda "vedelam" komplekt. Sramil on aga kõik ühes tükis Mul oli vanadel xt-l näha kuidas ikka see süsteem seal päris jõudsasti logisesCorrosion kirjutas:Shimano paralell pushing süsteem peaks ikka parem olema, kui lihtsalt kinni valatud sram piduri süsteem?
Ei saa võtta kõiki asju shimano mõõdupuuga. See parallel push pole mingi imeasi. Teised tootjad oskavad korralikult töötavaid pidureid ka ilma selleta teha.Corrosion kirjutas:No ma aimasingi et ei ole X.0 pidureid aga Sram 9 peaks ikka XT klassi olema. Shimano paralell pushing süsteem peaks ikka parem olema, kui lihtsalt kinni valatud sram piduri süsteem?
Eks se sihuke tinglik võrdlus ole, juppide üldist taset arvestades. Ehk siis Peugeot 206 ja Mazda 6 kohe kuidagi ei võrdu/võrdle . Sama värk käib ju ntx ka campa ja shimi vahel, kuigi neil on väidetavalt asjad veel raskemini võrreldavad.tarmo kirjutas:ma ei saa aru miks nii võrreldakse - sram 9.0 = shimano xtCorrosion kirjutas:AGa Sram 9 peaks võrduma ju XT pidurid? Alles mingi XO peaks ju XTR olema?
no kust otsast? üks on sram teine shimano.
kas peugeot 206 = mazda 3 ?
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
no võib ka niitarmo kirjutas:mazda 3 ikka, mitte 6Mati kirjutas: Ehk siis Peugeot 206 ja Mazda 6 kohe kuidagi ei võrdu/võrdle .
velo clubbers
kui nyyd aus olla siis seee parallel systeemi patent on SRAM'i käes.Uuri http://www.sram.comCorrosion kirjutas:No ma aimasingi et ei ole X.0 pidureid aga Sram 9 peaks ikka XT klassi olema. Shimano paralell pushing süsteem peaks ikka parem olema, kui lihtsalt kinni valatud sram piduri süsteem?indrek kirjutas:nojaa, aga näita mulle X.0 v pidureid...vaataks kohe huvigaCorrosion kirjutas:AGa Sram 9 peaks võrduma ju XT pidurid? Alles mingi XO peaks ju XTR olema?
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
lõpuks üle pika ja piinarikka kannatamise on avid käes (SD Mag). Ja ainuke mida ütleks on, et kui vähegi võimalik, unustage see sram ära ja ostke avid Vahe on väga kergesti tuntav, juba esimeset kilomeetrist. Käik on palju täpsem, jäigem, mingit kummi tunnet ei ole ja padjad paistavad ka päris head. 2x sai tagaratast järsema pidurdusega õhku tõstetud ootamatult. (eelmistega, 9.0, seda eriti ei juhtunud)
kuna avidit pole proovinud siis ei oska öelda. endal käib SRAM 9.0 pidur Avid Mag linkidega nii, et mul pol emidagi kurta. LX linkidega oli asi oluliselt kesisem.indrek kirjutas:lõpuks üle pika ja piinarikka kannatamise on avid käes (SD Mag). Ja ainuke mida ütleks on, et kui vähegi võimalik, unustage see sram ära ja ostke avid Vahe on väga kergesti tuntav, juba esimeset kilomeetrist. Käik on palju täpsem, jäigem, mingit kummi tunnet ei ole ja padjad paistavad ka päris head. 2x sai tagaratast järsema pidurdusega õhku tõstetud ootamatult. (eelmistega, 9.0, seda eriti ei juhtunud)
kas vahetasid vaid pidurid või ka lingid
Viimati muutis erikr, 15. 08. 2003. 09:48, muudetud 1 kord.