Tänud seniste vastuste eest! Sain aru, et olen oma probleemi natuke poolikult välja öelnud. Eks ma üritan seda viga parandada nüüd: raam-giant stp(puudub igasugune pingutamise võimalus!), jooksud-mavic deetraks(seega rumm on mõeldud tavalise kasseti jaoks). Single-speed või fixed-gear? hea küsimus, peab tunnistama, et ma ei ole selliste mõistetega väga kursis

, ma üritan rohkem sõita, kui erinevaid mõisteid ja mõõte ja ma ei tea mida veel õppida! Hetkel on ratas 8-käiguline, plaan oleks tagumine käiguvahetaja ja kasset minema visata ja asendada ühe hammakaga, pidur jääb ikka ketaspidur!(kui nende näitajate järgi on võimalik seda protseduuri kuidagi nimetada, siis öelge lollile ka

). Kuna treimis võimalus on mul olemas, siis selle hammasratta saaks rummu peal oma vahenditega paika sättida! Seda kasseti seest välja lõhutud hammakat saab kasutada küll, ma olen sellise varjandiga mitu kuud sõitnud, aga see on lihtsalt suhteliselt halva töökindlusega varjant. Seega värskendaks küsimust, kas keegi ei ole äkki võimeline seda titaanist tegema? See on rahaliselt küll väga hea, kui saab ka üksikuid lülisid asendada, ma millegipärast arvasin, et need ei sobi tavalise ketiga kokku. Et siis mis poest neid lülisid ükshaaval osta saab? Ma jääks endiselt selle plaani juurde, et katsetaks kõikvõimalikke varjante enne, kui keti pinguti juurde lähen, ma olen pingutiga sõitnud küll ja tean, et see toimib, aga lihtsalt ma olen ratta ise pilbastest kokku ladunud ja kõikide juppide juures olen välimust üsna oluliseks pidanud ja ei tahaks seda üldpilti mingi koleda pingutiga ära rikkuda! Päris pikk jutt tuli, aga ehk lihtsustab vastamist

.