Tagumine rumm...
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Tagumine rumm...
Oeh...kust ma alustan. Nii värk selles et lõhkusin omal tagumise ratta ära. oli tir, hammakad on alles. nüüd tahaks uut rummu taha, aga sellele peaks minema mu 7ne tir peale, või vahetaks kuidagi 7 kasseti vastu välja. mul raha eriti ei ole, st. üle 500 arvatavasti kulutada ei saa kuid sõita ikka tahaks ja nii et teine kohe ära ei vajuks. on kellegil mõnda head ideed?
heh, oleks asi vaid nii lihtne. Rumm on s-o-d-i, sellega saab heal juhul veel kala püüda. Mingi variant oleks äkki oma 7 tiri asemele 7ne kasset panna ja ma kuulsin et on mingi adapter et saab siis 8-9sele rummule panna... äkki keegi oskab lähedamalt rääkida.
Ma saan arvatavasti nüüd kusagil 700-800eeku nüüd rummu või rummu ja kasseti peale raisata.
Ma saan arvatavasti nüüd kusagil 700-800eeku nüüd rummu või rummu ja kasseti peale raisata.
Ma ei tea kas olen tõesti nii loll aga ei suuda aru saada, kuidas sa saad panna oma 7se tirri asemele 7se kasseti ja kuna sa väidad, et sul ainult kassett terve on, ja kasseti tuleks ka hooaja jooksul vahetada(olenevalt muidugi kilomeetritest), siis äkki tuleks sul odavam uus tagumine ratas osta, kui ise komplekteerida.....sellest adapteri värgist ei tea ma kahjuks midagi ehk keegi targem aitab
Kuidas sa üldse oma ratta niiiii ära suutsid lõhkuda
Kuidas sa üldse oma ratta niiiii ära suutsid lõhkuda
heh, ühe teise teema all rääkisin. rumm oli enne juba kulunud, pöid on sitt ja pehme(lisaks sellele et ta on kõver ja seal on terav mõlk). kodarad olid kah jamad. Mul on selline tunne et ma ise seletasin valesti . Point selles et mul ei ole taga kasset vaid see teine asi millel on hammakad ühes jupis(kui ma nüüd jälle mööda panin siis palun parandage). ma tahtsin normi rummu kuhu see peale istuks. kuna ma sellist pole leidnud ja aeg saab otsa, (tahan täna ära osta) siis mõtlesin alternatiivi peale kus tuleb taha mingi adapter ja siis 8-9ne kasset otsa millest kasutan vaid 7 et süsteemiga ühilduks. Palun aidake, muidu ma ei saagi pühap. abjasse sõitma minna