Raamikaitse
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Raamikaitse
Tere
Kust saaks sellist raamikaitset osta? Tänud ette juba.
Lisatud pilt.
Kust saaks sellist raamikaitset osta? Tänud ette juba.
Lisatud pilt.
Viimati muutis r0ss, 15. 04. 2010. 22:53, kokku muudetud 2 korda .
Re: Ketikaitse
tõenäoliselt igast rattapoest ja kui konkreetset isendit vaja siis ilmselt esmalt suund hawaiisse.
seda arvasin ka mina, aga Extreme Spordis jäi naisterahvas küll vastuse võlgu, kust selliseid asju saab
Eks ma uurin ka Hawaii Expressist, aga kui keegi kindlalt teab, siis oleksin tänulik suunamise eest.
Eks ma uurin ka Hawaii Expressist, aga kui keegi kindlalt teab, siis oleksin tänulik suunamise eest.
extreme sport pole päris rattapood ka minu arvates (eksin ?). tartus kohad kus selline asi peaks kindlasti leiduma: velospets, hawaii, tähtvere jalgratas, tõenäoliselt veel at sport, rademar ja rattaring. hea õnnekorral mõni muu veel.
Küllalt kaua rattasõidu juures oldud... Aga, mille eest ta ketti kaitseb?
Jep, asja õigem nimi on raamikaitseRoad 2 kirjutas:Küllalt kaua rattasõidu juures oldud... Aga, mille eest ta ketti kaitseb?
tänud vastuste eest, vaatan siin tallinnas poed uuesti üle vb küsisin algul valet asja valede inimeste käest
tänud.
tänud.
Sellist, nagu sinu pildil esitatud nülitud angerja nahka, sa eesti poodidest vaevalt leiad. Aeg edasi läinud ja NEOPREEN leiutatud.r0ss kirjutas:tänud vastuste eest, vaatan siin tallinnas poed uuesti üle vb küsisin algul valet asja valede inimeste käest
tänud.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Pildil olev raamikaitse on originaal ja oli kaasas antud rattaga. Ratas karbon raamiga scale 30.
Pildil on minu ratas.
Pildil on minu ratas.
Teemaalgataja pilt on nii väike. et vaid sina saad aru millest jutt on. Aita siis hädalist ja suuna õigesse ostupaika.pilldur kirjutas:Pildil olev raamikaitse on originaal ja oli kaasas antud rattaga. Ratas karbon raamiga scale 30.
Pildil on minu ratas.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Täpselt samasugust ilmselt ainult Hawaist.
Kas vaja on täpselt sellist nagu pildil? Raamikaitseid ripub nt. Veloplussis seina peal igast erinevat värvi - punased, sinised ... Ka ET-BIKEmüüb sellist.
Pilldur võttis ülejäänud sõnad suust
Pilldur võttis ülejäänud sõnad suust
If everything's under control, you're going too slow!
"pilldur" - see on sinu, kasutasin lihtsalt head materjali
"arnea" - hea link, saatsin ostusoovi antud kasutajale, aga kui "Ergo T" ei saa enam müüa, kuna otsas siis tänu "KaupoR" soovitusele lähen Veloplussi.
Tundub, et probleem lahendatud.
"arnea" - hea link, saatsin ostusoovi antud kasutajale, aga kui "Ergo T" ei saa enam müüa, kuna otsas siis tänu "KaupoR" soovitusele lähen Veloplussi.
Tundub, et probleem lahendatud.
Re: Raamikaitse
Sellise asja saab endale ise teha. Ühes rattaajakirjaga kaasas olevas dvd-s tehti selline asi vanast katkisest jalgratta sisekummist, keerutades seda tihedalt ümber rattaraami. Endale tegin sellise asja, kinnitasin McGyver'i teibiga lõpuotsa ning kärab küll (kett ei kolise vastu raami, kui raputavast laskumisest kiiresti alla sõita).
Märt
Märt
Läksin ka seda teed, et tegin ise selle kaitse. Mina kasutasin samust valget materiali (PE-alusvaht) mis on mõeldud klik-parketi aluse pinna ebatasasuste kaotamiseks. Ega ta silmale ilus vaadata pole aga vähemalt kaitseb raamisaumus kirjutas:Sellise asja saab endale ise teha. Ühes rattaajakirjaga kaasas olevas dvd-s tehti selline asi vanast katkisest jalgratta sisekummist, keerutades seda tihedalt ümber rattaraami. Endale tegin sellise asja, kinnitasin McGyver'i teibiga lõpuotsa ning kärab küll (kett ei kolise vastu raami, kui raputavast laskumisest kiiresti alla sõita).
Märt
Kõigis Hawaiides on seda müügil. Scott raamikaitse neoprene hinnaga 190.-