Kett

Rattadetailid ja abiained. Raamist õlideni.
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vasta
raceboy
Rattur

Kett

Postitus Postitas raceboy » 14. 06. 2010. 18:21

:mrgreen:
Viimati muutis raceboy, 15. 06. 2010. 20:48, muudetud 1 kord.

Kasutaja avatar
mart
Rattur

Re: Kett

Postitus Postitas mart » 15. 06. 2010. 09:32

Mis krdi pealkiri ja mis krdi teemasse sissejuhatus. Ei hakka mina juutuubi liikuvat pilti jälgima, kui pole eelnevalt viitsitud/osatud oluliseimat välja tuua.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.

Lapeteus
Rattur

Postitus Postitas Lapeteus » 15. 06. 2010. 09:46

ülla-ülla, videoklipi tootja kett pidas kõige paremini vastu.

Kasutaja avatar
Rivo
Rattur

Postitus Postitas Rivo » 15. 06. 2010. 09:54

See rohkem Wippermann'i reklaam. Pingerida, mis seal tekkis polnud minu jaoks mingi üllatus.
Üks asi on keti vastupidavus kulumisele (mida see klipp demos), teine asi aga nt. käiguvahetuse sujuvus. Selle koha pealt julgeksin nt. Sram'le head punktid anda.
....._0
....\<,
(-)/ (-) ProKLUBI - ProShop - Estonian Cup

TairKibal
Rattur

Postitus Postitas TairKibal » 15. 06. 2010. 11:41

Miks sa Mart alati vingud ja tõretsed?
..............

Kasutaja avatar
mart
Rattur

Postitus Postitas mart » 15. 06. 2010. 11:58

TairKibal kirjutas:Miks sa Mart alati vingud ja tõretsed?
cowrider Postitatud: 05. 05. 2005. 18:14 kirjutas: Veel on jutuks olnud, et teema pealkiri peaks kirjeldama teema sisu. Ise lisaksin, et oleks ju parem, kui kohe näeks, kas teemast on midagi otsida või mitte. Tegemist pole ju ajakirjandusega, kus pealkiri ainult peibutab (tihti pole sisuga isegi mitte seotud).

Foorumis ringi vaadates kohtab üsna palju mittemidagiütlevaid ja lühikesi pealkirju (rõhutan, et teema pole mitte ainult ost/müük kohta), kuid mina tahaks vähemalt oma teemade pealkirjasid vormistada 'by the book' ja mitte üleliia üldistada.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 15. 06. 2010. 14:23

mart kirjutas:
cowrider Postitatud: 05. 05. 2005. 18:14 kirjutas: Veel on jutuks olnud, et teema pealkiri peaks kirjeldama teema sisu. Ise lisaksin, et oleks ju parem, kui kohe näeks, kas teemast on midagi otsida või mitte. Tegemist pole ju ajakirjandusega, kus pealkiri ainult peibutab (tihti pole sisuga isegi mitte seotud).

Foorumis ringi vaadates kohtab üsna palju mittemidagiütlevaid ja lühikesi pealkirju (rõhutan, et teema pole mitte ainult ost/müük kohta), kuid mina tahaks vähemalt oma teemade pealkirjasid vormistada 'by the book' ja mitte üleliia üldistada.
(y) , ehk teema algatajal tungiv palve muuta nt pealkiri vastavalt viidatule - Wippermann Chain Test Video elik Wippermann'i ketitesti video :idea:

PS! Mul see Yaban'i junn maantekal peal. Ca 4000 km keerutatud ja 0.75 veel vahele ei lähe. Mõõtmise juures viibisid sõltumatud eksperdid kauplusest START!.

Aga Wippermann on ka hea. Tööriistakastis on alatiseks käepärast üks Wipermann Connex 908 (mtb) kett, mis küll oma põhiaja ära teeninud, aga häda korral on läinud korduvalt peale ja töötanud laitmatult. Kilomeetreid sel ca 2,5k.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

Kasutaja avatar
siim_s
Rattur

Postitus Postitas siim_s » 15. 06. 2010. 14:37

mart kirjutas:

põhimõtteliselt nõus, aga mardi viimase aja tõretsemised on tõesti kuidagi...halva maiguga. nagu tahaks ära panna või ülbitseda vms. ilmselt see tegelikult nii ei ole kuna ma usun, et mart on igati mõistlik ja tore inimene, aga siit ekraanilt sõnu kokku veerides jääb paratamatult selline mulje. kindlasti on võimalik sõnum kohale toimetada ka viisakamalt väljendades. näiteks:
"hea teema algataja, palun too lisaks video lingile teema alguses ka lühike kokkuvõte, millest video räägib kuna muidu ei hakka paljud seda linki üldse avamagi. samuti oleks kaasfoorumlaste suhtes kena kui teema pealkiri sisaldaks veidi rohkem infot kui lihtsalt sõna "kett". ette tänades, mart"

maksipoiss
Rattur

Postitus Postitas maksipoiss » 15. 06. 2010. 20:02

siim_s kirjutas: põhimõtteliselt nõus, aga mardi viimase aja tõretsemised on tõesti kuidagi...halva maiguga. nagu tahaks ära panna või ülbitseda vms. ilmselt see tegelikult nii ei ole kuna ma usun, et mart on igati mõistlik ja tore inimene, aga siit ekraanilt sõnu kokku veerides jääb paratamatult selline mulje. kindlasti on võimalik sõnum kohale toimetada ka viisakamalt väljendades. näiteks:
"hea teema algataja, palun too lisaks video lingile teema alguses ka lühike kokkuvõte, millest video räägib kuna muidu ei hakka paljud seda linki üldse avamagi. samuti oleks kaasfoorumlaste suhtes kena kui teema pealkiri sisaldaks veidi rohkem infot kui lihtsalt sõna "kett". ette tänades, mart"
(y)

raceboy
Rattur

Postitus Postitas raceboy » 15. 06. 2010. 20:53

mart kirjutas:Mis krdi pealkiri ja mis krdi teemasse sissejuhatus. Ei hakka mina juutuubi liikuvat pilti jälgima, kui pole eelnevalt viitsitud/osatud oluliseimat välja tuua.
Mis me siin si**a loobime ;)
Kes iganes siin moderaator ka poleks, siis palun kustutage see postitus ära, muidu jääb Mardikesel mõni öö veel magamata!

Peace MART!
R.

Kasutaja avatar
mart
Rattur

Postitus Postitas mart » 15. 06. 2010. 21:47

raceboy kirjutas:
mart kirjutas:Mis krdi pealkiri ja mis krdi teemasse sissejuhatus. Ei hakka mina juutuubi liikuvat pilti jälgima, kui pole eelnevalt viitsitud/osatud oluliseimat välja tuua.
raceboy kirjutas: Mis me siin si**a loobime ;)
Kes iganes siin moderaator ka poleks, siis palun kustutage see postitus ära, muidu jääb Mardikesel mõni öö veel magamata!

Peace MART!
R.
Mu meelest teemat kustutada pole vaja, kuna see 10nese keti venivuse test, mis juba kuid ringleb mujal rattafoorumites, on suht ülevaatlik mnt vendadele.
Pilt
ja klipp näitab, kuidas toda mõõdeti:
http://www.youtube.com/watch?v=RGjcD8xEu8o
See, et
raceboy kirjutas: oma pealkirja ja mittemidagiütleva proloogiga teema mitteapetiitseks muutis, on juba tema- ja teine-teema.

Vasta

Mine “Jupid”