Mida arvate sellest amordist?
Rock Shox Sid XX 100mm
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Rock Shox Sid XX 100mm
..............
Re: Rock Shox Sid XX 100mm
100mm Elionidel küll liiast. 100 mm käigul pole mõtet kui nii kui nii kogu käiku ei kasuta
It never gets easier, you just go faster
Elionidel pole amordil üldse mõtet, sellest olen ise aru saanud.
..............
- kristjan07
- Rattur
Mis siis küsid mis arvate sellest amordist? Ja ega see amort kehv ei ole kui sellega sõidavad ka tipus olevad mehed. Saaks aru et sa oled XX ja Team mudeli võrdlust soovinud või midagi.
EDIT: väike ülevaade
kristjan07 kirjutas:Mis siis küsid mis arvate sellest amordist? Ja ega see amort kehv ei ole kui sellega sõidavad ka tipus olevad mehed. Saaks aru et sa oled XX ja Team mudeli võrdlust soovinud või midagi.
sorry et elan
Pole väitnudki et see kehv on. Mul pole võrdlust vaja, tahaks lihtsalt teiste kogemustest selle amordiga teada saada, kuna endal plaanis uus amort soetada. Sõidan Haanja ümbruses põhiliselt.
..............
ma ei saa sellest teooriast hästi aru. sisuliselt ükskõik kui pika käigu puhul kasutatakse kogu käiku ainult erandjuhtudel (hüppamisest maandumine, suurem kivi teel jms). see on täiesti normaalne, et sul iga kruusateel oleva augu peale amort põhja ei lähe. kui on hea amort, siis on elionidel ka 120 või kasvõi 140 täiesti okei. rohkem oleneb raami geomeetriast (tuleks ka vaadata, kui pika käiguga amordile raam on mõeldud).mihku kirjutas:100mm Elionidel küll liiast. 100 mm käigul pole mõtet kui nii kui nii kogu käiku ei kasuta
Et teemasse midagi öelda, siis see SID XX on tõenäoliselt hea amort