REMERX pöiad

Rattadetailid ja abiained. Raamist õlideni.
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vasta
Kasutaja avatar
Mati
Rattur

REMERX pöiad

Postitus Postitas Mati » 19. 06. 2003. 22:52

Pöia jutu peale pakuti mulle täna Velospetsis sellist asja nagu REMERX'i pöida :? . Ise pole enne kuulnud, Tsehhi oma pidi olema ja hea kah (no muidugi :) ). Kas on kellelgi miskit kosta? Huvitav või mõttetu (mine nüüd võta) on neil sihuke omamoodi pöia vigastuse alarmsüsteem. Leidsn ka nende koduka üles.

Krt pöia hinda ei mäleta, aga kui laduda Remerx pöiaga (vist see Panther, must igatahes oli), LX rummuga ja 2,0 kodaratega (marki ei mäleta) tagumine jooks, siis pidi summa tulema nii 1300.-
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

KristjanS
Rattur

Postitus Postitas KristjanS » 19. 06. 2003. 23:12

No nende tundmatute nimedega on nagu ta on.Mina isiklikult seda marki ei tunne.Mu enda Corratecil on ka miskised suht vähetuntud DRC pöiad-ple ennem sellist kuulnud-aga no küll see on vastupidav.Olen sellega juba pea aasta occa sõitnud ja ei ole pidanud kordagi velge sirgex ajama-niivõrd tugev pöid on.Ometi teen kõiksuguseid jõu ja ilu numbreid metsas et jube-mõni odav vel olex juba ammu puru.
Aga soovitan sul see ära proovida,sest Velospets ei tohix ju paska myya sest kauplus on suhteliselt spetsiifilise suunitlusega. KUi pappi on ja tahtmist kaa sisi lase aga käija. Huljem muljetad meile kaa. :D
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...

Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood

Kasutaja avatar
indrek
Rattur

Postitus Postitas indrek » 19. 06. 2003. 23:19

selle raha eest saab samast kohast mavicu 618+lx+2,0 ja on teada-tuntud ning väga vastupidav komplekt. Samas kui tahad experimenteerida siis palun :wink:

Kasutaja avatar
UrmasL
Testisõitja

Re: REMERX pöiad

Postitus Postitas UrmasL » 20. 06. 2003. 08:50

Mati kirjutas:Krt pöia hinda ei mäleta, aga kui laduda Remerx pöiaga (vist see Panther, must igatahes oli), LX rummuga ja 2,0 kodaratega (marki ei mäleta) tagumine jooks, siis pidi summa tulema nii 1300.-
Kukesupp!!

Remerxi koduka järgi tundub ainus tõsisemalt võetav pöid olema Country (normaalne kaal, topelt kodarasilm). Muidugi ei ole teada tema tugevus ja jäikus.

1300 eek eest peaks ikka parema tagaratta saama. Ma usun, et mavic 221 pöia ja LX tagarummuga ei tuleks asi oluliselt kallim.

Kasutaja avatar
UrmasL
Testisõitja

Postitus Postitas UrmasL » 20. 06. 2003. 08:52

indrek kirjutas:selle raha eest saab samast kohast mavicu 618+lx+2,0 ja on teada-tuntud ning väga vastupidav komplekt. Samas kui tahad experimenteerida siis palun :wink:
No 618 pöida kasutaks ma siis kui ma kaaluks 90+ kilo ja harrastaksin väga jõhkrat sõidustiili. Aga kui eesmärgiks on ülim vastupidavus ja jäikus, siis miks ka mitte.

cowrider
Rattur

Postitus Postitas cowrider » 09. 09. 2003. 23:39

Nagu ma aru saan, siis rahvas soovitab Mavic X221 pöida. http://www.mtbr.com/reviews/Rim/product_22598.shtml - seal eriti ei kiideta. Kas neid kuskil müüakse ka?

Kas on veel mingeid mudeleid soovitada? F519?
X618 on jällegi liiga kallis (49EUR) :-(

Hetkel on Mavic 139 ja ei oska midagi kosta - pole neid eriti piinanud ka.
Plaanis ilmselt LX rummuga jooks V-pidurite ja sisekummiga rehvide jaoks.

Kasutaja avatar
Ereliukas
Testisõitja

Postitus Postitas Ereliukas » 10. 09. 2003. 08:54

mtbr juttu ei saa eriti tõsiselt võtta, mõni mees kiidab seal oma trek 800 taevani, teine teeb enda sworksi maatasa :)
ise olen x221 rahul - kvaliteet mõistliku hinnaga jnagu dosia:)
sõitnud selle hooaja algusest, läbinud nendega mynthonid, tahko, xc eestikad, vanalinna trepid ja pole tarvis veel rihtida olnud. olen u 73-75 kg.

Vasta

Mine “Jupid”