sadulatoru
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
- 5TH ELEMENT
- Rattur
sadulatoru
kust Tallinnast saaks hea 27mm sadulatoru? hind võiks kuni ca 400kr olla.
kas need ca 350kr Ritchey torud on head, mida V+ ja Hawaii müüvad, kuna tundub, et ainuke valik?
kas need ca 350kr Ritchey torud on head, mida V+ ja Hawaii müüvad, kuna tundub, et ainuke valik?
- 5TH ELEMENT
- Rattur
nagu V+ müüja suutis veel posti pealt välja lugeda, siis on tõesti 27,2mm.
aga V+ oli kahjuks Comp mudelit ainult 300mm (kliendikaardiga 350kr), mis jääb veidi lühikeseks, kuna vana 350mm. nii et täna jääb sõit ära:(
eks siis homme hawaiisse, seal loodetavasti ikka on (vist oli 400mm-st compi).
pro jaoks (ca 710kr) kahjuks raha pole, nii et võtan ikka Comp'i.
aga V+ oli kahjuks Comp mudelit ainult 300mm (kliendikaardiga 350kr), mis jääb veidi lühikeseks, kuna vana 350mm. nii et täna jääb sõit ära:(
eks siis homme hawaiisse, seal loodetavasti ikka on (vist oli 400mm-st compi).
pro jaoks (ca 710kr) kahjuks raha pole, nii et võtan ikka Comp'i.
ebastandartse mõõduga post
Mul oleks vaja mingil ajal MTB post ära vahetada. On mingi suvaline ProMax ja kipub naksuma liiga palju. Puhastamine/määrimine kauaks ei aita. Pinnad juba kulunud kah. Mure aga selles, et sadulaposti mõõt on 28,4 mm. Sellist pole vist lootust eestist leida? Peab vist vahehülssi kasutama. Oskab keegi nende hülsside kohta öelda midagi?
Re: ebastandartse mõõduga post
mul naksub just selle vahehülsi tõttu, oli kohe raamiga kaasas. post ritsi pro 27,2/400. sama jutt, et puhastamine-määrimine pikalt ei aita.UrmasL kirjutas:Mul oleks vaja mingil ajal MTB post ära vahetada. On mingi suvaline ProMax ja kipub naksuma liiga palju. Puhastamine/määrimine kauaks ei aita. Pinnad juba kulunud kah. Mure aga selles, et sadulaposti mõõt on 28,4 mm. Sellist pole vist lootust eestist leida? Peab vist vahehülssi kasutama. Oskab keegi nende hülsside kohta öelda midagi?
- Bianchilane
- Rattur
Mina teeksin hoopis nii - Laseksin (ise) sadulatoru pealt 3-4 kümnendikku maha ja puksi (lõhkise) paneksin raami sisse. Keegi ei hakka mässama 0,6 puksi treimisega, kui see peab veel pikk olema. Muidugi, ma pole neid tehasejuppe näinud. See on minu kui rauatöölise arvamus. Olen tegelenud selliste asjadega paarkümmend aastat ja oman üsna suurt kogemust.
Ma seisaks rinnaga ees kui keegi tahaks minu ritchey wcs sadulapusti viilima/freesima hakataRoad kirjutas:Mina teeksin hoopis nii - Laseksin (ise) sadulatoru pealt 3-4 kümnendikku maha ja puksi (lõhkise) paneksin raami sisse.
Aga hülsid on mingist alumiiniumist. Sain kahte proovida, aga kumbki pold paras. Üks oli selline, et seina ristlõige oli kiilu kujuline. Ülalt oli siiski liiga paks, et mulle täpselt sobida. Teine oli ühtlase seina läbimõõduga aga liiga paks.
- Bianchilane
- Rattur
Mul täpselt sama post, ja see on ühe kukkumisega kõveraks läinud. Otseselt see mind ei sega, aga näiteks ei saa ma sadulat täitsa alla lasta (kui keegi väike mu rattaga sõita tahab). Olen tasapisi poodides ringi vaadanud ja silma pole sellise mõõduga toru jäänud . Ei tea, kas teistel Classicutel (vana Storm ja Team) on teise mõõduga toru??UrmasL kirjutas:Mul oleks vaja mingil ajal MTB post ära vahetada. On mingi suvaline ProMax ja kipub naksuma liiga palju. Puhastamine/määrimine kauaks ei aita. Pinnad juba kulunud kah. Mure aga selles, et sadulaposti mõõt on 28,4 mm. Sellist pole vist lootust eestist leida? Peab vist vahehülssi kasutama. Oskab keegi nende hülsside kohta öelda midagi?
velo.clubbers.ee
Sinu piltidelt on näha jah, et sõidad sama rattaga mis mul. Kuigi minu rattal on originaalist järel vaid raam ja sadulatoru ....Lauri kirjutas:Mul täpselt sama post, ja see on ühe kukkumisega kõveraks läinud. Otseselt see mind ei sega, aga näiteks ei saa ma sadulat täitsa alla lasta (kui keegi väike mu rattaga sõita tahab). Olen tasapisi poodides ringi vaadanud ja silma pole sellise mõõduga toru jäänud . Ei tea, kas teistel Classicutel (vana Storm ja Team) on teise mõõduga toru??
Sul ikka päris vinge ratas valmis tehtud, minu oma on just peaaegu originaal (talvel, kui maha ei saa müüdud, siis läheb upgreidimiseks) A ma TRM-i piltidelt vaatasin, et sul mingi Ritchey post pandud.. Kas see on 28.4 cm või tegid mingi triki ja panid peenema toru??UrmasL kirjutas:Sinu piltidelt on näha jah, et sõidad sama rattaga mis mul. Kuigi minu rattal on originaalist järel vaid raam ja sadulatoru ....Lauri kirjutas:Mul täpselt sama post, ja see on ühe kukkumisega kõveraks läinud. Otseselt see mind ei sega, aga näiteks ei saa ma sadulat täitsa alla lasta (kui keegi väike mu rattaga sõita tahab). Olen tasapisi poodides ringi vaadanud ja silma pole sellise mõõduga toru jäänud . Ei tea, kas teistel Classicutel (vana Storm ja Team) on teise mõõduga toru??
velo.clubbers.ee
Posti panin 27,2 ja hülsi vahele. Hülss tuli enne veel parajaks käiata. Tuli veel meelde, et tagavahetaja on ka originaal. Niiet siis praeguse seisuga on originaalist alles raam koos tagavahetajaga ning sadulaposti klamber (kuid siingi on ektsentrik hoob asendatud tavalise kuuskant poldiga). Isegi kaelakausid ja tagakäikari hänger on läinud vahetusse.Lauri kirjutas:Sul ikka päris vinge ratas valmis tehtud, minu oma on just peaaegu originaal (talvel, kui maha ei saa müüdud, siis läheb upgreidimiseks) A ma TRM-i piltidelt vaatasin, et sul mingi Ritchey post pandud.. Kas see on 28.4 cm või tegid mingi triki ja panid peenema toru??
sadulatoru
Tekkis selline küsimus. Praegust on rattal sadulatoru mille läbimõõt on 30,9mm. Kas saaksin kasutada sadulatoru mille läbimõõt on selline nagu juuresoleval pildil.
http://www.actionsports.de/shop/catalog ... ts_id=1197
Huvitav kas klamber pitsitab sellise toru kinni või mitte.
Re: sadulatoru
Ei pitsita.mina20 kirjutas:Tekkis selline küsimus. Praegust on rattal sadulatoru mille läbimõõt on 30,9mm. Kas saaksin kasutada sadulatoru mille läbimõõt on selline nagu juuresoleval pildil.
Re: sadulatoru
sa pigistad nii raami kokku/katki toru kinnituse juurest. eriti ei soovita sinna vahele hülssi ka panna. pealegi jämedam toru on jäigem. kui ikka väga tahad peenemat toru kasutada, siis rattapoodidest saad sinna vahele hülsi ostamina20 kirjutas:Tekkis selline küsimus. Praegust on rattal sadulatoru mille läbimõõt on 30,9mm. Kas saaksin kasutada sadulatoru mille läbimõõt on selline nagu juuresoleval pildil.
sadulatoru
Huvitav kas sadulatoru läbimõõduga 31,9mm jääb juba suureks. Kui originaal toru on 30,9 mm. Ikkagi millimeeter läbimõõdule juures..
Oskab keegi öelda.
Oskab keegi öelda.
Sadulatoru
Leidsin netipoest sellise asja http://www.loll-mailorder.de/catalog/pr ... cts_id=365
Siin pakutakse 26,8 kuni 31,6 mm läbimõõduga sadulatorusid. On olemas mõõt 30,9mm. Ei hakka teiste mõõtudega katsetama. Niisiis asi selge
Siin pakutakse 26,8 kuni 31,6 mm läbimõõduga sadulatorusid. On olemas mõõt 30,9mm. Ei hakka teiste mõõtudega katsetama. Niisiis asi selge