mure amordi ja stemmiga
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
mure amordi ja stemmiga
Hommik.
Sai ostetud fsa stemm ja peale pandud.
Tulemus selline:
Seal allpool on carbonrõndad, mis teevad asja ilusaks. Aga nüüd tulev välja, et oleks vana neid juurde, või mingit muud lahendust.
Äkki saab kuskilt midagi peale keerata?
Mida teha, kus teha
Sai ostetud fsa stemm ja peale pandud.
Tulemus selline:
Seal allpool on carbonrõndad, mis teevad asja ilusaks. Aga nüüd tulev välja, et oleks vana neid juurde, või mingit muud lahendust.
Äkki saab kuskilt midagi peale keerata?
Mida teha, kus teha
Tel: 50 84 viis kaks üks
Re: mure amordi ja stemmiga
Amordi steerer lühemaks saagida või rõngaid juurde panna.
Lihtsam ja mõistlikum on alla või üles üks rõngas vahele pista. Olukorras pole midagi erilist.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
ma mõtlesin ka, et paneks juurde. aga kus neid rõngaid leida võib?
sest need, mis peal on,olid kohe kaasas.
sest need, mis peal on,olid kohe kaasas.
Need rõngad pole ilu jaoks, vaid sõiduasendi timmimiseks. Pigem on saagimine ilu (ja mingil määral ohutuse) teema.
Ma ise arvan, et ma seda 6-7mm vahet eriti ei tunne veel, suht algaja.
Aga kas neid rõngaid müüakse ja kas neil on mingi eriline nimi ka?
Pole nagu poes näinud.
Aga kas neid rõngaid müüakse ja kas neil on mingi eriline nimi ka?
Pole nagu poes näinud.
http://hobisport.ee/index.php?option=co ... 53&lang=et näiteks sealt kas aerozine vaherõngas, alumiinium vaherõngas või carbon vaherõngas. Valik on sinu muidugi kiirem variant oleks kuskilt poest need osta, a ei tea kus pakkuda. võid küsida näiteks Hawaist või velost jne.
Kahjuks sul pilti hetkel ei näe (upload.ee maas), aga 7mm võib olla päris suur vahe. Ja see et sa algaja oled seda rohkem see võib sind mõjutada ehk hakkab seljale. Ise läksin seda teed et võtsin lühema steereri ja mulle see rohkem küürus asend meeldib.
Parim variant oleks osta vaherõngad ja siis proovida. Sa saad neid rõngaid panna nii stemmist alla kui üles poole. Kui leiad õige asendi lõikad mahad.
Kahjuks sul pilti hetkel ei näe (upload.ee maas), aga 7mm võib olla päris suur vahe. Ja see et sa algaja oled seda rohkem see võib sind mõjutada ehk hakkab seljale. Ise läksin seda teed et võtsin lühema steereri ja mulle see rohkem küürus asend meeldib.
Parim variant oleks osta vaherõngad ja siis proovida. Sa saad neid rõngaid panna nii stemmist alla kui üles poole. Kui leiad õige asendi lõikad mahad.
Tänud.
Lähen võtan siis hobispordist rõngad ära.
Praegu tegelen õige sõiduasendi otsimisega.
Seepärast topin kulinaid peale ja maha ja proovin.
Lähen võtan siis hobispordist rõngad ära.
Praegu tegelen õige sõiduasendi otsimisega.
Seepärast topin kulinaid peale ja maha ja proovin.
Mina võtsin 3K karbonrõngaid Velospetsist rohu tänavalt.
Kohapeal oli siis, 10mm ja 5mm ostsin, hind oli taoline nagu hobispordis.
Sa muidu sellist junni ei taha:
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=19638
Mul 35mm isend pakkuda ja vaadates sinu kaelakausi ülemise otsa pilti peaks sulle see sobima, külgeinstallituna jääb midagi taolist:
Edit: Oma kaelakausside ja kahvlite tuunimise ülejääke revideerides leidsin, et mul üks sulle sobiv tavaline 3K carbon 20mm spacer ka vedelemas, kui huvi anna teada.
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=19638
Mul 35mm isend pakkuda ja vaadates sinu kaelakausi ülemise otsa pilti peaks sulle see sobima, külgeinstallituna jääb midagi taolist:
Edit: Oma kaelakausside ja kahvlite tuunimise ülejääke revideerides leidsin, et mul üks sulle sobiv tavaline 3K carbon 20mm spacer ka vedelemas, kui huvi anna teada.