Hygia Elite
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
- kristjan07
- Rattur
Hygia Elite
Tere!
Otsisin foorumist, aga ei ole siin teemat nende ketaspidurite kohta. Silma jäid need mulle Hobispordis ja Ebays. Hind ja enamvähem kaal jäid kohe silma. Siit ka küsimus et kas Eestis ka kellelgi need küljes on ja kuidas töötavad. Äkki oskab keegi ka võrrelda neid. Kas tasub osta esimeseks ketaspiduri komplektiks või on raha raiskamine?
Otsisin foorumist, aga ei ole siin teemat nende ketaspidurite kohta. Silma jäid need mulle Hobispordis ja Ebays. Hind ja enamvähem kaal jäid kohe silma. Siit ka küsimus et kas Eestis ka kellelgi need küljes on ja kuidas töötavad. Äkki oskab keegi ka võrrelda neid. Kas tasub osta esimeseks ketaspiduri komplektiks või on raha raiskamine?
Re: Hygia Elite
Hetkel veel otsene kogemus puudub, kuid ca paari nädala pärast on esimesed muljed olemas Vähemalt kaal ja hind on väga head. Blingfaktor ka olemas
Seni võib tutvuda võõramaa kommidega.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
aga nüüd?Mati kirjutas:Hetkel veel otsene kogemus puudub, kuid ca paari nädala pärast on esimesed muljed olemas Vähemalt kaal ja hind on väga head. Blingfaktor ka olemas
Ei veel. Kannatame.sk8erboi kirjutas:...aga nüüd?
velo clubbers
- kristjan07
- Rattur
Igapäev ootame MatiMati kirjutas:Ei veel. Kannatame.sk8erboi kirjutas:...aga nüüd?
Mis värvi tellisid - puna, sini, must, kuld või xtr grey? Kui viimase, siis minu blingomeetri seier vajub nulli.Mati kirjutas: Blingfaktor ka olemas
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Ei ütle krt. Kõikke ka ette teadma ei pea .mart kirjutas:Mis värvi tellisid - puna, sini, must, kuld või xtr grey? Kui viimase, siis minu blingomeetri seier vajub nulli.Mati kirjutas: Blingfaktor ka olemas
velo clubbers
Mati, lugejad ootavad! Palukülas küll väga palju pidurdamist polnud, aga mingid muljed vast ikka punastest piduritest?
Jah, nüüd kogemus olemas. Minu aega vaadates sai Palukülas vist piisavalt pidurdatud.siim_s kirjutas:Mati, lugejad ootavad! Palukülas küll väga palju pidurdamist polnud, aga mingid muljed vast ikka punastest piduritest?
Ühesõnaga olen rahul. Mulle need pidurid meeldivad. Modulatsioon ja kõik on ok. Lasse küll heeblit proovides arvas, et tugevaid näppe vaja, aga sain ilma probleemideta ühe näpuga ilusti hakkama. Ühe sõidu põhjal veel vara soovitada, kuid esmamulje on igati positiivne. Originaal ketaste asemel on kasutuses Alligator WindCutter'id.
velo clubbers
- kristjan07
- Rattur
Minu küsimus kohe, et kas ennem ka mingeid ketaspidureid kasutasid? Ja oskaksid sa nt XT vs Hygia Elite võrrelda, või on nad suht samad? Ja palju nad sinul kaalusid kui kohale jõudsid?
Eelnevalt oli aastaid kasutuses Hayes HFX9 Carbon. Shimanost ei tea midagi. Hayesiga võrreldes olen uutega enam rahul, kuid siin ka võrdlus vana ja uue vahel muidugi. Kaal on Hygial hea. Ei viitsind ise kaaluda, usaldan selle saidi andmeid (pakuvad kaalugarantiid ), ehk kaal on kokku ca 341g+380g = 721g (sh sadulad, heeblid, 160 Alligator kettad ja adapterid).kristjan07 kirjutas:Minu küsimus kohe, et kas ennem ka mingeid ketaspidureid kasutasid? Ja oskaksid sa nt XT vs Hygia Elite võrrelda, või on nad suht samad? Ja palju nad sinul kaalusid kui kohale jõudsid?
velo clubbers
No nüüd ka Rõuge seljataga.Mati kirjutas:Jah, nüüd kogemus olemas. Minu aega vaadates sai Palukülas vist piisavalt pidurdatud.siim_s kirjutas:Mati, lugejad ootavad! Palukülas küll väga palju pidurdamist polnud, aga mingid muljed vast ikka punastest piduritest?
Ühesõnaga olen rahul. Mulle need pidurid meeldivad. Modulatsioon ja kõik on ok. Lasse küll heeblit proovides arvas, et tugevaid näppe vaja, aga sain ilma probleemideta ühe näpuga ilusti hakkama. Ühe sõidu põhjal veel vara soovitada, kuid esmamulje on igati positiivne. Originaal ketaste asemel on kasutuses Alligator WindCutter'id.
Jõudsid lõpuni pidurdada, või väsisid näpud ära?
Tere kallid kaasmaalased.
Hygial nüüd ka ametlik maaletooja Eestis olemas. Rohkem Infot leiate veebist aadressil www.celerbicycles.com
Nael kummi ning head pidurdamist!
Hygial nüüd ka ametlik maaletooja Eestis olemas. Rohkem Infot leiate veebist aadressil www.celerbicycles.com
Nael kummi ning head pidurdamist!
Sai uuritud, et sõitjad, kes kuuluvad rattaklubidesse, siis Eesti maaletooja teeb hinnast alla, kui toode läheb mõnele rattaklubile.
Seega hea variant hea hinna eest saada vinged blinkivad pidurid.
Seega hea variant hea hinna eest saada vinged blinkivad pidurid.
Eelnevad kaks postitust on mu meelest reklaam, mis ei ole kuidagi seotud teemaalgataja küsimusega.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Viimati muutis christon, 27. 10. 2010. 22:40, muudetud 1 kord.
Ära palun üle mõtle.christon kirjutas:Kas mitte esimese postitaja puhul ei olnud ka varjatud reklaam Hobispordi ja Ebay näol?