Postitus
Postitas Soobel » 29. 11. 2010. 17:16
Mis raamiga tegu on? Esmapilgul paistab, et RVR? Sel juhul sama, mis minu "Peletis." Sel juhul pole pildilpaistvate väntadega justa palju peale hakata, kiilkinnituse puhul hakkad tulist kurja vanduma ja pealegi on veneaegsed hammasrattad ülimalt ekstsentrilised. Nii et keskjooksu toru sisse padruni ja nelikantvõlli installimisest sa ei pääse, kui tahad sõidumõnu ka tunda. Muidu - väga halbu sõnu selle RVR-i raami kohta nagu öelda pole, olen sellist mitu talve oma 120 kilo all lõhkunud. Alumine kahvlimuhv küll lõpuks murdus, aga see oli tehasevalu praak, mille oleks juba eos avastanud, kui oleks aimanud.
Kui endal tuleks tahtmine fixiet teha, vaataksin 50-60-date Monarkide-Crescentide poole või koguni 30-date Husqvarnade poole. Ise olen 28. aasta Husqvarnat mõni aasta pidanud, see oli küll ülihea püstivuse ja juhitavusega, jäik ja tugev, samas mitte selline kohmakas ja jäme, nagu teised selle aja rattad olid. Dropoudid olid lausa revolutsioonilised, timmikruvidega ja puha, fauber-tüüpi vändapaar oli ka praktiliselt hooldusvaba ja ülihea veeremisega.
mustal taustal helendab must vari