shifter
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
shifter
selline asi ,et mul on lenksu peal deore combo vahetajad.Ma tahaks küsida et kas nende mehanism ka kulub või juhtub nendega ka ajapikku midagi? Sellesmõttes et mõjutavad käiguvahetust kui lükkad mõne kergema käigu sisse(tagumise) et siis ta ei tõmba trossi piisavalt et käik korralikult sisse läheks.Oskate midai öelda mul on selline probleem(vist)?
Re: shifter
mitte vist vaid kindlasti on probla trosside ja kõridega. puhasta-vaheta vastavalt vajadusele neid. kui vahetaja matsu pole saanud siis paar-kolm-viis aastat käib kindlastiBambu kirjutas:selline asi ,et mul on lenksu peal deore combo vahetajad.Ma tahaks küsida et kas nende mehanism ka kulub või juhtub nendega ka ajapikku midagi? Sellesmõttes et mõjutavad käiguvahetust kui lükkad mõne kergema käigu sisse(tagumise) et siis ta ei tõmba trossi piisavalt et käik korralikult sisse läheks.Oskate midai öelda mul on selline probleem(vist)?