jäik kahvel
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Et mitte uut teemat tekitada ega igivana ostukuulutust up`ida, siis äkki keegi targem teab kust otsida Cannondale jäika kahvlit? On teine sihukese ebastandardselt jämeda "varrega" ja vahepuksidega jamada ei tahaks.
Olen mitut C omanikku ahistanud, aga seni tulutult. Pirita HE-s tellimise tingimused ja hind ei meeldinud.
Olen mitut C omanikku ahistanud, aga seni tulutult. Pirita HE-s tellimise tingimused ja hind ei meeldinud.
uuri netipoodetavaline jobu kirjutas:Et mitte uut teemat tekitada ega igivana ostukuulutust up`ida, siis äkki keegi targem teab kust otsida Cannondale jäika kahvlit? On teine sihukese ebastandardselt jämeda "varrega" ja vahepuksidega jamada ei tahaks.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Re: jäik kahvel
Sirge ei pea ta olema. Kui sa vaatad oma amorti siis sellel on kroon (tänu sellele ka sliderid) keskjoonest juba eespool. Lisaks on esijooksu kinnituse kõrvad leg'ide eesotsas. Seega kõver kahvel ikkagi abiks. Mina ei pelgaks seda, et kahvel lühike. Saab ju seibe panna või siis stemi nurgaga mängida.Ermo kirjutas:Kas keegi teab, millisest poest maksaks otsida MTB jäika kahvlit, mis oleks sama kõrge kui amort ? Mis sellise isendi hind võiks olla ?
Aga üldiselt tundub, et ega meie talv amordile suurt midagi halba ei tee. Niipalju ma ikka ei sõida, et eriliselt asja eluiga lüheneks. Mul oli endal kah eelmine talv jäik kahvel all. Mõtlesin, et säästan amorti. Tulemus oli see, et kevadel peale asimest amordiga sõitu oli amort lukus. lihtsalt määre oli seistes "vanaks" läinud. Teise asjana (oma oskamatusest) pingutasin kaelalaagrid valesti ja selle tulemusena vajasid need suve keskel vahetust.