Shimano jaSRAM-i omavaheline sobivus
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Shimano jaSRAM-i omavaheline sobivus
Selline küsimus, et kas Shimano ja SRAM omavale veel sobivad. Varasem 9-käigulise puhul ei olnud probleemi, aga kas uus Shimano Dyna-Sys sobib SRAM-i 10-se süsteemiga? Konkreetselt Shimano käiguvahetid aga SRAM-i kett ja kassett.
Re: Shimano jaSRAM-i omavaheline sobivus
Mul hetkel shima kett ja kassett, SRAMi vahetajad ja vänt. Toimib.
Ei näe tehnilist põhjust, miks ka Sinu kompott ei peaks töötama.
Ei näe tehnilist põhjust, miks ka Sinu kompott ei peaks töötama.
Mul oleks omakorda küsimus, et kui panna Sram X-9 shifterid Deore (tagumise) käikariga kokku, et kas see toimib? HE mehann pani selle kahtluse alla. Teine küsimus oleks see, et kui Sram x-9 või x-7 lingid panna kokku Shimano BL-486 pidurilinkidega kas nad sobivad?
Shima lingid Shima tagakäikariga ja SRAMi lingid SRAMi tagakäikariga._KRIS_ kirjutas:Mul oleks omakorda küsimus, et kui panna Sram X-9 shifterid Deore (tagumise) käikariga kokku, et kas see toimib? HE mehann pani selle kahtluse alla. Teine küsimus oleks see, et kui Sram x-9 või x-7 lingid panna kokku Shimano BL-486 pidurilinkidega kas nad sobivad?
10-speed shima lingid ja 9-speed SRAM käikar pidada koos töötama, just paar päeva tagasi keegi promos sellist kombot siin, aga hetkel ei leia viidet...
Võin kindlalt öelda et see kombo ei tööta, sõber oli oma rattale katkiläinud käikari asemele pannud esimese mis leidis, tuli X9 trigger - Deore XT kombo. Üritasin seda mitu korda paika reguleerida, enne kui aru märkasin, milles asi
Zero the Hero