XT tagarumm
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
XT tagarumm
xt tagarummus lõtk ja remondimees ütles, et tuleb välja vahetada. Mida soovitate asemele panna. Tegemist on center lock kinnitusega kettale. Kas vehtada xt vastu või panna midagi muud. Jooksud sõitnud kolm hooaega.
Re: XT tagarumm
Mine järgmise remondimehe juurde.Tunned te selle järgi äre et käed on mustad mitte lõuad ilased.
Mina sind kahjuks veel paari nädala jooksul aidata ei saa.
Mina sind kahjuks veel paari nädala jooksul aidata ei saa.
Mis osas see lõtk on? Kinnituse võllist loksub, või tirr loksub rummu peal või kus?
Rennes
Arvestades jooksude komplektsust, Centerlock kinnitust, XT rummu hinda ja senist vastupidavusaega, on ilmselt mõttekam lihtsalt uus XT rumm panna, kui hakkata mässama mingite muude (ja kallimate) rummude ja mõttetute adapteritega.
Zero the Hero
to Metslane
Ma tean, et ei saa aga ma vist ikka soetan siis uue xt rummu ja sinu abiga arstime selle vana ka ära.
Kuulid ja kausid on tänu hiljaks jäänud hooldusel ära kulunud (vesi jms oli sisse pugend). Nüüd kui tahad külgmisest lõdkust lahti saada, kaob veerevus. Praegu mahtu saab kerida aga võistlema eriti sellise rummuga ei kipu.
Kas kellegil oleks sellist rummu pakkuda või oskab soovitada soodsat kohta, kust tellida, osta?
Ma tean, et ei saa aga ma vist ikka soetan siis uue xt rummu ja sinu abiga arstime selle vana ka ära.
Kuulid ja kausid on tänu hiljaks jäänud hooldusel ära kulunud (vesi jms oli sisse pugend). Nüüd kui tahad külgmisest lõdkust lahti saada, kaob veerevus. Praegu mahtu saab kerida aga võistlema eriti sellise rummuga ei kipu.
Kas kellegil oleks sellist rummu pakkuda või oskab soovitada soodsat kohta, kust tellida, osta?