Tirri kuulid
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Tirri kuulid
Kust leida Turisti tirri sisse uusi kuule?
Dünamo poes neid ei olnud.
Dünamo poes neid ei olnud.
Re: Tirri kuulid
http://www.16366.ee/d/11028090/Jalgratt ... -Dreisi-OU
Tallinnas, Tartu mnt 73, bussijaama trammipeatuse kõrval.
Neil lahtised kuulid müügil. Võta näidis kaasa ja arvatavalt leitakse samaväärsed.
Tallinnas, Tartu mnt 73, bussijaama trammipeatuse kõrval.
Neil lahtised kuulid müügil. Võta näidis kaasa ja arvatavalt leitakse samaväärsed.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Või käi mõnest rattapoest läbi, küsi üks vana tirr endale ja võta kuulid sealt seest.
Nimeta mõni rattapood, kus riiulis ootavad Turisti tirrid ?jeesus1 kirjutas:Või käi mõnest rattapoest läbi, küsi üks vana tirr endale ja võta kuulid sealt seest.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Mis nende kuulide mõõt on? Mul üks karp mille peale kirjutatud "vana tirr"
3mm, vanemal tüübil 68, uuemal 70tk.
Osta saab selliseid asju ka näiteks laagripoodidest
Osta saab selliseid asju ka näiteks laagripoodidest
vanarauahuvilised: forum.moped.ee • forum.jalgratas.ee
Kas Turisti tirri kuulid on siis teises mõõdus kui muudel tirridel (3.2mm) ?
Shimano freewheel-is on nt 3.18 mm (1/8") st tiba turisti omadest suuremad:jeesus1 kirjutas:Kas Turisti tirri kuulid on siis teises mõõdus kui muudel tirridel (3.2mm) ?
http://www.slugsite.com/archives/1461
Osa rattamaailma kasutas mm mõõdus laagreid, osa tollimõõdus. Vähesed mõõdud neist on nii piisavalt ligilähedased, et saab omavahel isegi ristkasutada, paljud mõõdud kahjuks aga mitte. Keskjooksu 6mm kuulidega laagri asemele 1/4 kuulidega laagrid lihtsalt ei mahu, kuigi välimus peale vaadates on täpselt sama. Tirriga tõenäoliselt sama probleem - tollmõõdus kuulidega tuleb vahe erinevus kokku 0,36mm ja seda ei ela reguleerkoonused enam tõenäoliselt üle.