vanakooli mnt raamil esikäikari reguleerkruvi?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
vanakooli mnt raamil esikäikari reguleerkruvi?
Esikäikari trossi saab klõpsude/astmete kaupa pingutada vt parempoolset vidinat. Milleks selline astmeline lahendus, mitte peenregull. Kas seda näpitakse sõidu ajal nt kui kett hakkab hõõruma vastu esikäikari korvi/suunajat?
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Re: vanakooli mnt raamil esikäikari reguleerkruvi?
Peenregull on vasak ehk esimese käikari oma, hammastega liblikas parem ehk tagumise oma.
Tänud, jälle targem. Küsimus tekkis, kuna konkreetsel subjektil on vasak/parem vahetuses. Nüüd küsimus, kui omavahel ära vahetan, siis miks on tagakäikar lahendatud liblikaga? Tavaliselt on (vist) mõlemad käikarid peenregull keermega nagu all pildil:andresle kirjutas:Peenregull on vasak ehk esimese käikari oma, hammastega liblikas parem ehk tagumise oma.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Väidetavalt on lihtsam sõites regullida. Siin on tiba arutletud http://www.bikeforums.net/archive/index ... 05778.html "STI cable stop adjuster lever"i kohta. Enda maantekal pole kordagi vajadust näinud sõidu ajal näppima hakata, kuid ma jään oma läbisõiduga pühapäeva sõitjate sekka ka.