Ostsin endale SKS esimese Shockblade 28/29 koos mounting kit'iga. Kirjade järgi on mounting kit 10176 ehk midagi sellist nagu siin:
http://www.radhammer.de/SKS-Befestigung ... Shockblade
Scott 910le see aga ei sobi, sest mounting kit ei ole piisavas läbimõõdus. Sellest ka küsimus, et kas keegi oskab soovida, milline on sobiv mounting kit?
SKS Shockblade 28/29 - milline kinnituskomplekt?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: SKS Shockblade 28/29 - milline kinnituskomplekt?
Ise kasutasin sobivas mõõdus adapterit (plastik rõngas) ja sain asja lahendatud.
Et siis ava on suurem kui 35mm ja variant nr 5 ei sobi?krispoiss kirjutas:Ostsin endale SKS esimese Shockblade 28/29 koos mounting kit'iga. Kirjade järgi on mounting kit 10176
Scott 910le see aga ei sobi, sest mounting kit ei ole piisavas läbimõõdus. Sellest ka küsimus, et kas keegi oskab soovida, milline on sobiv mounting kit?
Kui tõesti nii, siis suurimale koonusele pead miskit ümber mähkima.
Konus 1 – 5-19 mm
Konus 2 – 19-23 mm
Konus 3 – 23-27 mm
Konus 4 – 27-31 mm
Konus 5 – 31-35 mm
http://www.hibike.de/shop/product/pa596 ... a/SKS.html
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Mul on isegi olemas see kinnitus tapered tüüpi steereri toru jaoks.
Tänud kasutajale MK777 kes antud juhul välja aitas!MK777 kirjutas:Mul on isegi olemas see kinnitus tapered tüüpi steereri toru jaoks.
Teema lukku.
Oot-oot oma teemalõpetusega - mis lahenduse sa siis MK777 abiga said? Kas said standarpakendi suurima (kuni 35 mm) kinnituse või oli veel mingi kolmas lahendus?krispoiss kirjutas:Tänud kasutajale MK777 kes antud juhul välja aitas!MK777 kirjutas:Mul on isegi olemas see kinnitus tapered tüüpi steereri toru jaoks.
Teema lukku.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.