Stemmivahetus
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Stemmivahetus
Tuli soov proovida natuke pikemat stemmi. Pmst võiks miski odava junni osta ja kui hea tundub, siis mingi korraliku, aga see tundub kuidagi ebamõistlik ja raiskamise moodi. Ja kohe head ei raatsi osta - äkki ikka ei sobi.
Millest tekkis mõte, et kindlasti on kellelgi sahtlipõhjas stemme mida müüa ei taha aga mida võiks teistele proovimiseks anda.
Minul on Tallinna kandis pakkuda 70 ja 110 mm 6 kraadised OS stemmid.
Ise tahaks proovida 110mm 20-25 kraadist OS stemmi.
Millest tekkis mõte, et kindlasti on kellelgi sahtlipõhjas stemme mida müüa ei taha aga mida võiks teistele proovimiseks anda.
Minul on Tallinna kandis pakkuda 70 ja 110 mm 6 kraadised OS stemmid.
Ise tahaks proovida 110mm 20-25 kraadist OS stemmi.
Viimati muutis arnea, 23. 07. 2014. 12:14, kokku muudetud 4 korda .
Re: Stemmivahetus
Sa kirjutad, et tahad proovida pikemat stemi aga soovid 80-90mm stemi. Kui pikk sul siis praegu kasutusel oli? Mul on müüa 130, 120 ja 110 mm stemid, mida võin ka paariks sõiduks laenata kui soovi on ja hästi küsida
If everything's under control, you're going too slow!
Õige jah. Hetkel on mul popp ja noortepärane 70mm stemm laiema lenksu ja suure offsetiga esiamordiga. Midagi Gary Fisheri G2 geomeetria sarnast.
Jätkaks teemat. Sai ratast Hawai mõõtepingis näpitud ja näitas et oleks lühemat stemmi vaja. Hetkel küljes 90 mm Syncros FL1.5 7050 Alloy, Oversize 31.8mm, 1-1/8", 6°, et kas kellegil oleks laenata 80 mm stemmi prooviks ennem kui uue ostan. Võib olla ka 70mm kuna arvuti näitas, et stemm võiks olla 18 mm lühem. Oleks hea kui asub Tallinnas. Samas kas oskab keegi soovitada mis tootja oma see uus peaks tulema? On plaan võtta koos carbon lenksuga ja oleks üks tellimine.
Ma saan proovimiseks pakkuda 70mm 6kraadise tõusuga stemmi. Asub Tallinnas.
Vanasti osteti stemm pikkuse, nurga, kaalu ja hinna järgi, nüüd vaid tootja järgiallan222 kirjutas:Jätkaks teemat. Sai ratast Hawai mõõtepingis näpitud ja näitas et oleks lühemat stemmi vaja. Hetkel küljes 90 mm Syncros FL1.5 7050 Alloy, Oversize 31.8mm, 1-1/8", 6°, et kas kellegil oleks laenata 80 mm stemmi prooviks ennem kui uue ostan. Võib olla ka 70mm kuna arvuti näitas, et stemm võiks olla 18 mm lühem. Oleks hea kui asub Tallinnas. Samas kas oskab keegi soovitada mis tootja oma see uus peaks tulema? On plaan võtta koos carbon lenksuga ja oleks üks tellimine.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Mõtlesingi seda, et milline stemm oleks kaalu ja hinna suhtes mõistlikum Kuna tootjaid palju ja valik suur siis ei jaksa kõike läbi lapata vaid teaks mida kohe välistada. Niipalju olen aru saanud et kergemad hakkavad 100+ eurtsimart kirjutas:Vanasti osteti stemm pikkuse, nurga, kaalu ja hinna järgi, nüüd vaid tootja järgiallan222 kirjutas:Jätkaks teemat. Sai ratast Hawai mõõtepingis näpitud ja näitas et oleks lühemat stemmi vaja. Hetkel küljes 90 mm Syncros FL1.5 7050 Alloy, Oversize 31.8mm, 1-1/8", 6°, et kas kellegil oleks laenata 80 mm stemmi prooviks ennem kui uue ostan. Võib olla ka 70mm kuna arvuti näitas, et stemm võiks olla 18 mm lühem. Oleks hea kui asub Tallinnas. Samas kas oskab keegi soovitada mis tootja oma see uus peaks tulema? On plaan võtta koos carbon lenksuga ja oleks üks tellimine.
Et otsid lühikest stemmi, kus tugevusvaru seetõttu suurem kui pikkadel 120mm+, siis on valik suht rikkalik. Taivan pakub nt Uno kvaliteetset stemmi mõistliku hinnaga:allan222 kirjutas: Oversize 31.8mm, 1-1/8", 6°, et kas kellegil oleks laenata 80 mm stemmi prooviks ennem kui uue ostan. Võib olla ka 70mm kuna arvuti näitas,... Kuna tootjaid palju ja valik suur siis ei jaksa kõike läbi lapata vaid teaks mida kohe välistada. Niipalju olen aru saanud et kergemad hakkavad 100+ eurtsi
http://stores.ebay.com/gobike88tony/Ste ... 34.c0.m322
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Kuna pole saanud ikka veel sõidasendit paika siis kas kellegil oleks laenata Oversize 31.8mm, 1-1/8", 6° ja 60 mm stemmi prooviks ennem kui uue ostan? Hea oleks kui asub Tallinnas.