Huvitav vidin - http://www.tmrdesigns.com/
Tellisin omale odavama variandi. Tulid kiirelt kohale ja vastavalt õpetusele vormides ka täitsa toimib. Rattale veel paigaldamata kuna veidi pikad on ja hetkel pole head peene hambaga saagi käepärast. Kinnaste kasutajatele pole võibolla nii oluline, kui just õhukesed kindada pole. Hea ilmselt igapäevarattal mis vahest ka ilma kindata kasutust saab. Ma ise vormisin kindad käes. Ma üritasin neid vormida sel moel et käe päka alla jääks lapikum pind st laiem toetusala. Materjal ise tundub mõnusalt nakkuv olevat (praeguse ilmaga õues see võib muutuda) ja muster tuli ka korralik. Võibolla teisel katsel saaks veel parem.
Vormitavad gripid
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Vormitavad gripid
Ja siis sõidad kogu aeg käed ühes asendis?
Mõtlesin ise ka sellele ja jõudsin järeldusele et mis grippidesse puutub siis enamasti jah. Käte puhkamiseks hoian vahel küll otsasarvedest ja võibolla püsti juurikatel ronides randmete nurk lenksu suhtes veidi muutub aga suurem osa ajast gripi peal käe asend oluliselt ei muutu - ikka selline kus piduri ja käigulingid kõige mugavamalt sõrme all on. Eks praktiline katsetus seisab veel ees. Praegune postitus oli pigem informatiivse iseloomuga, et sihukesed asjad on olemas ning et milline on esmamulje.metslane kirjutas:Ja siis sõidad kogu aeg käed ühes asendis?
Peale selle aasta EC Rõuge etappi, olid minu tavalised gripid samasugused