Shimano Deore/SLX sari
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Shimano Deore/SLX sari
On kellegil kogemusi Shimano Deore/SLX sarjaga ? Kuidas vastupidavus on, kui plaanis on maratone sõita ?
Re: Shimano Deore/SLX sari
SLX sari tuli turule 2007/08 a mudelitega. Ja sinu ajaarvamine algab mis aastast, et konkreetsemalt jätkata?kaspar19 kirjutas:On kellegil kogemusi Shimano Deore/SLX sarjaga ? Kuidas vastupidavus on, kui plaanis on maratone sõita ?
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Maratoni sõitmiseks küll on saast.kaspar19 kirjutas: Kuidas vastupidavus on, kui plaanis on maratone sõita ?
No see vastus on nüüd küll mingi lapse jutt...rapsakas kirjutas:Maratoni sõitmiseks küll on saast.kaspar19 kirjutas: Kuidas vastupidavus on, kui plaanis on maratone sõita ?
SLX on täitsa okei, ei ole küll mingi tipp toodang, aga alustajale on sellest maad ja ilmad
Hea teaduslik argumentatsioon ja oma kogemuse jagaminerapsakas kirjutas:Maratoni sõitmiseks küll on saast.kaspar19 kirjutas: Kuidas vastupidavus on, kui plaanis on maratone sõita ?
Alates Deorest saab võistlustel kenasti hakkama, tähtis on vaid korralikult reguleeritud käiguvahetuse süsteem.
Anna minna,peab vastu küll.Kui muidugi ise kaalupede ei ole.
2014 ja 2015 SLX gruppi kiidetakse ülevaadetes: http://reviews.mtbr.com/review-shimano-slx-groupkaspar19 kirjutas:On kellegil kogemusi Shimano Deore/SLX sarjaga ? Kuidas vastupidavus on, kui plaanis on maratone sõita ?
Ise kasutan SLX ShadowPlus tagavahetajat ja shifterid juba 1,5 hooaega ning ei saa mitte midagi halba öelda.
nagu ka review'des öeldakse bang for buck
Sama siin ... vänt, kassett, kett, shifterid SLX, esivahetaja LX, tagavahetaja XT ... sai ka sõidetud Estonian Cup'i ... 0 probleemi.
Kui tippsõitja ja kaalupede pole siis Deore\SLX võistlustele täitsa okei. Kui metsas niisama sõitmist nautida on soov siis võiks ratas alata Alivio jupiga.
Pean kohe pikalt mõtlema selle väite üle. Aga ise lasin ka mõne hooaja nende juppide peal, nüüd XT peale läinud. Kas tulemused on paranenud? Ei. Kas probleeme on vähem? Ei. Miks ma seda siis tegin? Sest arvasin et saan jaatavalt neile küsimustele vastata. Ainuke asi, milles vahe TUNDUB olevat on kassett, XT vahele ei jää saast nii hästi pidama kui SLX vahele. Vblla olen leebemates oludes nüüd lihtsalt sõitnud.rapsakas kirjutas:Maratoni sõitmiseks küll on saast.
Jama.mart kirjutas: SLX sari tuli turule 2007/08 a mudelitega.
Mu 96-98 uunikumidel tehasepaigalduses SLX, SLX RC ja Deore LX/XT komponendid.
Sarjanimed acera, alivio, slx, deore, xtr on juba aastakümneid kasutusel
Mis ei tähenda seda, et 96 aasta slx oleks sama mis 2014 aasta slx
Edit: krdi japsid oma tähenärimisega Keegi võiks neile mõne nime-giugiaro saata, saaksid kah omale testarossa, diablo, vignale, phantom'i jne ilusaid nimesid panna.
Viimati muutis phoenix, 04. 02. 2015. 18:27, muudetud 1 kord.
khm... 96-98 olid ikka STX ja STX-RC need nimetused, SLX tuli 2007/08 a turule nagu Mart kirjutasphoenix kirjutas:Jama.mart kirjutas: SLX sari tuli turule 2007/08 a mudelitega.
Mu 96-98 uunikumidel tehasepaigalduses SLX, SLX RC ja Deore LX/XT komponendid.
Sarjanimed acera, alivio, slx, deore, xtr on juba aastakümneid kasutusel
Mis ei tähenda seda, et 96 aasta slx oleks sama mis 2014 aasta slx
Nõus. Sõitsin eelmine hooaeg teisel poolel eksperimendi käigus slx/deore juppidega "alu rondiga" oma elu Estonian Cupi parima koha ja teatekrossil EMV-l sai ka mingi metallist asja poodiumil kaela.rapsakas kirjutas:Maratoni sõitmiseks küll on saast.
Arvan, et oleks mul XTR olnud oleks kindlalt paremad kohad tulnud.
Täpselt nii jah.indrekk kirjutas: khm... 96-98 olid ikka STX ja STX-RC need nimetused, SLX tuli 2007/08 a turule nagu Mart kirjutas
- Nominative
- Rattur
Ma olen kütnud maratone Alivio ja Deore käikaritega. Ei ole ka nendega probleeme olnud. Vähemalt minu tasemel ;) Võibolla eespool sõites lendab rohkem soppa ja kive käikarisse, watte on rohkem ja üleüldine pinge suurem, siis peavad paremad jupid olema, et sellele vastu pidada :D Haha
Kirjutan vahel ka siia - viljarsaare.com