Kirsa kirjutas:...2002a omasid ma ka ei võtaks, isegi mitte Egoisti, aga 2003a Visioni või Egoisti-ga küll ehk prooviks õnne....
Kas 2002 laitmist põhjendad kah. Olen ka ise rohkem seda egoisti vaadanud. Introverti poole ei kiika, sest nii kõva ratast nagu raam lubaks nii kui nii kokku ei lao.
Rom kirjutas:...Kuid ma ei soovita eriti visioni raami, proovi egoisti või introverdi oma. Ma ei ole teiste ratastega suurt sõitnud kuid visioniga mäkke ronides on esiotsa pea võimatu maas hoida, otepää sügiskrossi aeg tanstis esiots koguaeg oma tahtmistmööda ja üle 80kg sõitjale on pehmevõitu...
IMHO, kas ei või siin olla tegemist ka vale raami suurusega. Et kui ntx liiga suur raam, siis mäkke minekul kui raskus niigi taga, kipub suuremal raamil esiots "kaugele" jääma. Sul üle 19" ei tohiks vist olla
.
Selline küss vell teadjameestele, kas integreeritud kaelakausid on ka tavalistest kallimad (alates 2002 on Authori raamid nende pääl).
PS
Julgeks Authorit juba küll küllatki valgeks margiks/raamiks pidada, kuna sama brändi ratastega on võetud ntx 4crossi MM'i ja olümpia triatloni MM'i tiitel. Taustaks, mida teati ja arvati Authorist 3-4 aastat tagasi
Go figure
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"