Kas keegi osab rääkida Alligator Windcutter 160mm piduriketastest. Sooviks oma praegused 180/160mm Magura kettad vahetada ühes mõõdus ja kergemate vastu. Võib ka soovitada asjaliku ketast, mis sobib Shimano XT piduritega

Birgo
Olin aastaid tagasi üks esimesi, kes windcutterit kommenteeris. Siis oli too uus ja kerge lahendus. Nüüd suht igav ja tavaline. Viimased aastad kasutan ashimat:birgo99 kirjutas:Tere!
Kas keegi osab rääkida Alligator Windcutter 160mm piduriketastest. Sooviks oma praegused 180/160mm Magura kettad vahetada ühes mõõdus ja kergemate vastu. Võib ka soovitada asjaliku ketast, mis sobib Shimano XT piduritega
Birgo
Said vähe targutada, oled rahul? Kõik ei ole nii targad ja ei tea, et kõiksugu 160mm kettad sobivad kõikidele pidurisadulatele!mart kirjutas:birgo99 kirjutas:Tere!
Birgo
Ja mis imeasi on ketas, mis sobib Shimano XT piduritega?! Vanasti jälgiti rootori mõõtu, nüüd jälgitakse piduri tootjat või?
Kasutan ise ka neid ashimasid ja olen väga rahul, ainult hinnakad olidmart kirjutas:Olin aastaid tagasi üks esimesi, kes windcutterit kommenteeris. Siis oli too uus ja kerge lahendus. Nüüd suht igav ja tavaline. Viimased aastad kasutan ashimat:birgo99 kirjutas:Tere!
Birgo
https://r2-bike.com/Ashima-Bremsscheibe ... or-schwarz
Pidurisadulad on mul Magura Sl.
Ja mis imeasi on ketas, mis sobib Shimano XT piduritega?! Vanasti jälgiti rootori mõõtu, nüüd jälgitakse piduri tootjat või?