Vortrieb mudel SL light, lk 4, lk 11 on veel mingite tööde nimekiri (mida neist peaks tegema, et muretu oleks?)
Fun Works Pro Team 2004
Esmalt tänud infi eest.Ermo kirjutas:Lihtsalt küsimus, et miks selline valik ? Tekkis huvi, et kui sa tootjat eriti ei tea, garantiitingimusi ei tea - siis on 3000 + EEKi + transa suhteliselt suur raha ?! Kui see raam juhtub purunema ?
Isiklikult eelistaksin eestis esindatud rattamärki ( Rademarist küsida, Hannol oli NRPs paar Bianchit jne. ). Ei usu, et see zakslane parem om ( aga mine tea ).
Kust sa võtad et see käsitöö raam?Mati kirjutas:Natuke nõu ja abi vaja. Olen raamiotsingutega jõudnud ühtepidi saksa (käsitöö)raamideni, mille osas aga ei oska kindlat seisukohta võtta ja lisaks on oluliseks takistuseks keeleprobleem. Seega paluks abi raamide kui selliste kohta arvamuse esitamiseks (värviteema pole oluline :!: ) ning lisaks tõlke abi. Nii palju kui mõikan saksa saan aru, et tegu on vist nats "tooreste" raamidega, vaja veel nipetnäpet viimistleda/nokitseda ? a mida täpselt :?: :roll: Ja kas nende töödega saaks ka Eestis kuskilt kvaliteetset abi :?:
Vortrieb mudel SL light, lk 4, lk 11 on veel mingite tööde nimekiri (mida neist peaks tegema, et muretu oleks?)
Fun Works Pro Team 2004
no need on totaales noname, kuigi kasutatakse ntx Red Bul ratastel. ise nüüd ülihäppi pole, aga äkki kestavadtarmo kirjutas:ära õrritaMati kirjutas:oi kui sa teaks mis pöiad mul veel tulevad...lao kohe inf lagedale
![]()
![]()
põlen uudishimust
No kirjelduse lause Precision performance without equal peaks olema piisav proovimatagi võtmiseksErmo kirjutas:Seda ma arvasin !... Tore kui leidub inimesi, kes on nõus uusi asju katsetama. Mina vaatan juba mitmendat aastat seda :
http://www.kleinbikes.com/us/mountain_b ... index.html# Hirmsasti tahaks proovida...
Usun sakslase juttuKirsa kirjutas:Kust sa võtad et see käsitöö raam? Ma viskasin kunagi ka ise pilgu peale sellele viimasele.
Pealiskaudsel vaatamisel meenutab kuidagi kahtlaselt classicu(kinesise) raami - integreeritud kaelad, kõverad stayd jne - kas classicu omanikele tundub ka kuidagi tuttavlik?Kirsa kirjutas: Minu arust iga netipood tellib taiwanist suvalisi raame ja kleebib oma kirjad peale ning müüb suhteliselt odavalt. Vähemalt niipalju kui ma näinud olen.
Mõneti võib täitsa soodsa pakkumise sedasi saada, aga midagi erilist küll mitte.
mulle tundub raamitoru kuju, geomeetria ja tagumise hargi järgi väga author olema.Ereliukas kirjutas: Pealiskaudsel vaatamisel meenutab kuidagi kahtlaselt classicu(kinesise) raami - integreeritud kaelad, kõverad stayd jne - kas classicu omanikele tundub ka kuidagi tuttavlik?
- a massist erinemist ainult pooldan.