Idee tundub olema väga lahe. Olen jalgrattaga palju matkanud ja ka lapsi tuhandeid kilomeetreid lastehaagises järgi vedanud. Üsna tüütavad on rattamatkadel õhtust hommikusse korduvad asjade lahti- ja kokkupakkimised. Jalgratta haagissuvila annaks rattaga matkamisele uusi võimalusi. Näiteks, ööbima saaks jääda kohtadesse kuhu telki on probleemne püstitada.
Minu idee lähim analoog on "The Wide Path Camper" haagis (http://www.widepathcamper.com/).
Sellest mõned pildid:

Mul liigub mõte teha sellest täiuslikum ja ruumikam versioon. Kuni selleni välja, et haagis lükkab ennest elektrimootoriga ise ja energiat saab akust, mida laetakse päikesepaneelidest. Päikesepaneelide paigaldamiseks peaks haagisel välispinda jätkuma. Piltidel olev haagise hind on kirves. Baashind on 3500€. Lisavarustust juurde võttes võib hind vabalt kasvada 6000 € suurusjärku. Mulle tundub, et ma suudaks, kui asi tõsiselt ette võtta, sama kvaliteedi taseme juures selle odavamalt valmistada. Muidugi mõista läheb selle ehitamiseks väga palju töötunde.
Palun siin lahkesti kaasamõtlemist.