Palun abi sobiliku asenduskahvli leidmisel (Scott Sportster 25) [KORRAS]
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Palun abi sobiliku asenduskahvli leidmisel (Scott Sportster 25) [KORRAS]
Tervist
Mu Scott sportster 25 lagunes kahvel täiesti x momendil ja selgest taevast. Googeldamise põhjal tundub, et tegu oli mingi metalli defektiga ja ameerikamaal oli ka recall sellepärast, aga see selleks.
Algselt siis oli all Suntour NCX-D LO-A, 63mm travel , mida aga enam ilmselt kuskil ei liigu.
Leidsin alternatiivina sellise variandi SF11-NRX D-LO 700C Suspension . Antud juhul on siis ratta suurus (700C), travel(63mm) ja steerer-i kõrgus (255mm) sama ja minu arudaama järgi võiks siis see kahvel asenduseks sobida. Kas keegi kinnitaks seda, et ma midagi märkamata ei jätnud?
Samuti äkki keegi oskab mingit paremat alternatiivi soovitada. Saan aru, et tegemist on mingise suht "X" kahvliga ja selliseid väga ei liigu.
Tahaks ikka kevadeks ratta selga saada.
Tänud ette!
Mu Scott sportster 25 lagunes kahvel täiesti x momendil ja selgest taevast. Googeldamise põhjal tundub, et tegu oli mingi metalli defektiga ja ameerikamaal oli ka recall sellepärast, aga see selleks.
Algselt siis oli all Suntour NCX-D LO-A, 63mm travel , mida aga enam ilmselt kuskil ei liigu.
Leidsin alternatiivina sellise variandi SF11-NRX D-LO 700C Suspension . Antud juhul on siis ratta suurus (700C), travel(63mm) ja steerer-i kõrgus (255mm) sama ja minu arudaama järgi võiks siis see kahvel asenduseks sobida. Kas keegi kinnitaks seda, et ma midagi märkamata ei jätnud?
Samuti äkki keegi oskab mingit paremat alternatiivi soovitada. Saan aru, et tegemist on mingise suht "X" kahvliga ja selliseid väga ei liigu.
Tahaks ikka kevadeks ratta selga saada.
Tänud ette!
Viimati muutis Don Rico, 15. 03. 2017. 12:00, muudetud 1 kord.
Re: Palun abi sobiliku asenduskahvli leidmisel (Scott Sportster 25)
Noh tellisin igastahes selle mainitud kahvli ära, eks siis ole näha , kas ma panen homme selle siia müüki või saan hoopis kevadeks ratta korda.
Tundub, et panin kahvli posti jämedusega pihta 1 1/8 sirge oli siis tüübiks ratta. Muidugi olles teemaväline isik siis minus tekitab hämmingut, et miks pole kuskilt võimalik leida, mis juppe on teha kasutanud ratta koostamisel. Scotti puhul võiks ju olla tegemist levinud tootega, aga mitte mingisugust datasheeti ei ole kuskil võimalik leida. Kui tahad teada midagi siis võta nihkkaliiber välja ja hakka torusid mõõtma.
1) mina ühe mure puhul kirjutasin otse SR Suntour Euroopa divisjoni hooldusse, see asub saksamaal. Vastus tuli alla ühe minuti, osa kood, mis vaja oli.
2) Veloplus on nn. "poolametlik" (ise nad nii ütlevad) Suntouri esindaja Eestis. Väga suurt huvi neil probleemide lahendamisel pole. Pöördusin kord ühe probleemiga nende poole ja nad ei vaevunud osa tellima. Punktis üks kirjeldatud osa tuli eBay kaudu mingist Saksa poest 3 päevaga ja norm. hinnaga.
2) Veloplus on nn. "poolametlik" (ise nad nii ütlevad) Suntouri esindaja Eestis. Väga suurt huvi neil probleemide lahendamisel pole. Pöördusin kord ühe probleemiga nende poole ja nad ei vaevunud osa tellima. Punktis üks kirjeldatud osa tuli eBay kaudu mingist Saksa poest 3 päevaga ja norm. hinnaga.
Sain selle esimeses postis kirjeldatud kahvli kätte ja õnneks kõik ülatoru jämedused, kujud ja pikkused sobisid ning eile sai kahvel alla kruvitud. Aga eesti paranduste passiivsusest rääkides siis saatsin laiali vist 4 rattaparandusse /poodi hinnapäringu ja neis vaevus üldse vastama ainult üks.papageno kirjutas:1) mina ühe mure puhul kirjutasin otse SR Suntour Euroopa divisjoni hooldusse, see asub saksamaal. Vastus tuli alla ühe minuti, osa kood, mis vaja oli.
Igastahes hetkel siis case closed ja ratas korras.
Re: Palun abi sobiliku asenduskahvli leidmisel (Scott Sportster 25) [KORRAS]
Jah, see on üleüldine idaeuroopa probleem. Firma loogika on "kohe rikkaks", asjad, mis ei too kohe ja palju sisse, pole olulised, nendest saab kõrvale vingerdada. Keskeuroopa ettevõtted töötavad põhimõttel- klienti tuleb hoida, tähtis on igal juhul aidata, rahulolev klient tuleb tagasi.
Minu puhul on tulem see, et kõik, mis vähegi võimalik tuleb reisidelt või netist. Rattahoolduseks vajaliku kraami soetasin ka endale... ise on võimalik teha küll.
Minu puhul on tulem see, et kõik, mis vähegi võimalik tuleb reisidelt või netist. Rattahoolduseks vajaliku kraami soetasin ka endale... ise on võimalik teha küll.
Re: Palun abi sobiliku asenduskahvli leidmisel (Scott Sportster 25) [KORRAS]
Saatsin päringu Hawaile, Rattaringi, Velospetsile ja recycle.ee-sse ning neist ainukesena vastas recycle.ee . Neil küll juppi pakkuda polnud, aga vahetuse tegin puhtalt selle pärast seal, et nad vastasid mailile ja ilmselt läheb ka teine ratas sinna üldhooldusesse.