Mida tead Fox Forx F80 RLT '03?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Mida tead Fox Forx F80 RLT '03?
Kas kellelgi on selle amordi kohta kogemusi (Fox Forx F80 RLT '03)
Kas Eestis on saada
Kas Eestis on saada
Re: [b]Mida tead Fox Forx F80 RLT '03?[/b]
näha saab surfhouses, alla keeratud Kona Kula Deluxele meeste jutt oli selline, et vist peab alt ära keerama ja venemaale müüma ning marzocchi alla panema. jaemüüki ja eriti hooldust (garantii ) ei teosta teadaolevalt keegi. risky business sellise hankimine. värske What MountainBike annab hindeks Performance: 9, Value: 9. vaid Pace RC38LT ja Fox Float Talas RLC said performance 10.mtb kirjutas:Kas kellelgi on selle amordi kohta kogemusi (Fox Forx F80 RLT '03)
Kas Eestis on saada
.
Viimati muutis Ermo, 08. 03. 2011. 10:00, muudetud 1 kord.
WMB andmetel F80RLT 1580g, Talas 1755gErmo kirjutas:Fox on mingite freakitde kahvel, kaalub terve tonni,
.
Viimati muutis Ermo, 08. 03. 2011. 09:59, muudetud 1 kord.
no ega selle 1230g sisse pole kaugeltki seda mahutatud mis FOXi 1755g sisse. RS saaks sellise asja alles 2,5 kilo peal pidama ja siis jookseks ka õlist paari päevaga tühjaks1755g kerge MTB Race bike all = TERVE TONN
1230g SID, vahe 0,5 kg !!!
Nali naljaks aga FOX on see aasta saanud hakkama eriti vingete kahvlitega ning samuti ka eriti vinge hinnaga rääkimata sellest kui heaks on muutunud shockid (tagumine amort). Samuti peab mainima et FOXi kahvlid kalduvad ikka rohkem freeride jne valdkonna poole.
Ei oma küll päris sõidu kogemust, kuid mulle avaldas muljet, kui puhta, pehme ja ühtlase käiguga oli foxi esiamort. Kahju, et rajale ei pääsenud.
See sama mudel millest erekas'ki siin just rääkis.
Mulle sümpatiseerib Fox-i paralleelne kogemus krossimaailmas.
Vist oleksin nõus isegi Manitoust loobuma, kui soodsalt Foxi asemele saaksin...
See sama mudel millest erekas'ki siin just rääkis.
Mulle sümpatiseerib Fox-i paralleelne kogemus krossimaailmas.
Vist oleksin nõus isegi Manitoust loobuma, kui soodsalt Foxi asemele saaksin...
jama on see, et RSigasaab käia ainult hawaii hoolduses
Viimati muutis MH, 25. 08. 2004. 11:08, kokku muudetud 3 korda .
Minu arust on teemaalgataja nimetused natuke sassi ajanud.
Fox'il on Fox Float 80R ja 80RLT ja RLC - need on nö tavalised õhuga amordid. L ja T tähendavad lisavõimalusi - lukustust jne.
Siis on Fox Forx 80X mis on intelligentne iselukustuv.
Fox Float kaalub 1600gr, Sid Team koos lenksulukuga 1400gr - niiet vahe pole yldse mitte suur ja Fox on külgsuunas jäigem. Samas Sid on konfitavam ja tundub isegi töökindlam. Mõlemad amordid on läbinud 1500km ja Fox teeb mingit imelikku häälekest. Tartu Rademarist ma juba uurisin hoolduse kohta, lubati Tallinnast järele uurida.
Fox Float 80RLT on all ka Scott Pro Racingul - siiamaani polevat veel häda olnud ning 80X on all Team Issuel. Kuidagi peaks HE nende Foxidega tegelema.
Fox'il on Fox Float 80R ja 80RLT ja RLC - need on nö tavalised õhuga amordid. L ja T tähendavad lisavõimalusi - lukustust jne.
Siis on Fox Forx 80X mis on intelligentne iselukustuv.
Fox Float kaalub 1600gr, Sid Team koos lenksulukuga 1400gr - niiet vahe pole yldse mitte suur ja Fox on külgsuunas jäigem. Samas Sid on konfitavam ja tundub isegi töökindlam. Mõlemad amordid on läbinud 1500km ja Fox teeb mingit imelikku häälekest. Tartu Rademarist ma juba uurisin hoolduse kohta, lubati Tallinnast järele uurida.
Fox Float 80RLT on all ka Scott Pro Racingul - siiamaani polevat veel häda olnud ning 80X on all Team Issuel. Kuidagi peaks HE nende Foxidega tegelema.