Soovitage lenksu
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Soovitage lenksu
Oleks vaja lähipäevil uut lenksu (sirget) ostma minna, et kui teate, siis kus mida on ja mis hindadega?
Nii on liiga raske soovitada, peaksid suuremad rattapoed läbi käima ja siis ütlema, mille vahel valida on, ei oska ju arvata, kas tahad alumiiniumist või carbonist või hoopis midagi muud.
Kui oled kuulnud ära 'müüjate' jutu, siis võibolla ei tahagi sa enam sirget juhtrauda, sest kindlasti püütakse sulle selgeks teha, et selliste väikeste kõverustega juhtraud on parem, kuna tekkiv jõuõlg on efektiivsem.
Mina eelistan siiski vaatamata kõigele uuele sirget juhtrauda
Kui oled kuulnud ära 'müüjate' jutu, siis võibolla ei tahagi sa enam sirget juhtrauda, sest kindlasti püütakse sulle selgeks teha, et selliste väikeste kõverustega juhtraud on parem, kuna tekkiv jõuõlg on efektiivsem.
Mina eelistan siiski vaatamata kõigele uuele sirget juhtrauda
WCS on lühem kui Pro (550mm vs. 580mm). Aga minujaoks pole probleem. Isegi sarvedega on OK. Aga kallim on kõvasti. Ma ei tea kas WCS'i eestist on saada aga Prod peaks olema. Minu WCS tuli Saksast.erikr kirjutas:toetan ettepanekut. kui raha jätkub, osta pro asemel WCSUrmasL kirjutas:Ritchey Pro on hea hinna/kaalu/kvaliteedi suhtega. Saama peaks V+ ja Havaiist.
minu PRO on 560 mm, out of the box, saaginud pole.UrmasL kirjutas: WCS on lühem kui Pro (550mm vs. 580mm). Aga minujaoks pole probleem. Isegi sarvedega on OK. Aga kallim on kõvasti. Ma ei tea kas WCS'i eestist on saada aga Prod peaks olema. Minu WCS tuli Saksast.
tegelikult on comp 580
http://www.ritcheylogic.com/trpdfcharts/handebars.pdf
Viimati muutis erikr, 28. 08. 2003. 19:38, muudetud 1 kord.
- 5TH ELEMENT
- Rattur
või siis minu oma-TITEC, must, alum., sirge, v.h.k. ja suht kerge. hind 150kr.
TEL: 05227316
Risto
Tallinn
replikant@hot.ee
TEL: 05227316
Risto
Tallinn
replikant@hot.ee
Nii. Juhtus see, et sai omast lollusest üks "külg" maha pantud. Sarv kõver ja tänu sellele ka lenksu (Ritchey WCS) ots. Nagu arvata võis, siis tagasi painutamine murdis lenksu otsa hoopis
Eks lähen uut lenksu ostma. Praeguse seisuga ilmselt Ritchey Pro. Peaks olema ehk veits jäige ja ainult 15g raskem kui WCS. Või on rahval midagi muud soovitada. Karbon asju olen peljanud natuke.... Indrekul vist oli karbon lenks?
Eks lähen uut lenksu ostma. Praeguse seisuga ilmselt Ritchey Pro. Peaks olema ehk veits jäige ja ainult 15g raskem kui WCS. Või on rahval midagi muud soovitada. Karbon asju olen peljanud natuke.... Indrekul vist oli karbon lenks?
ega see pro oluliselt tugevam ei ole kui korralikult kukkuda!comp oleks juba kindlapeale minek.tegelikult läheb tipplenksule väike mõlk juba siis sisse kui ratas seina najalt pikali kukub...UrmasL kirjutas:Nii. Juhtus see, et sai omast lollusest üks "külg" maha pantud. Sarv kõver ja tänu sellele ka lenksu (Ritchey WCS) ots. Nagu arvata võis, siis tagasi painutamine murdis lenksu otsa hoopis
jep...pazzazi oma. Üllatavalt hästi on teeninud, juba mingi 3a läheb. Räsitud on küll kõvasti ja carbonit on ka maha "hööveldatud", kuid kestab siiani. Kevadeks üritab uue hankida. Sedapuhku tahaks extralite. Kui keegi teab millisest netipoest saab, siis võib märku andaUrmasL kirjutas:...Karbon asju olen peljanud natuke.... Indrekul vist oli karbon lenks?
jep...pazzazi oma. Üllatavalt hästi on teeninud, juba mingi 3a läheb. Räsitud on küll kõvasti ja carbonit on ka maha "hööveldatud", kuid kestab siiani. Kevadeks üritab uue hankida. Sedapuhku tahaks extralite. Kui keegi teab millisest netipoest saab, siis võib märku andaindrek kirjutas:UrmasL kirjutas:...Karbon asju olen peljanud natuke.... Indrekul vist oli karbon lenks?
No kui sa kaalu taga ajad, siis võta parem Easton http://www.jensonusa.com/store/product.aspx?i=HB707A09
Sealt on võimalik mingi valemiga isegi tellida.
kaalu ikka, eksootikat ka Kinnitamata andmeil on easton raskem, ja kuna sadulapost tuleb easton carbon, siis oleks patt ka lenks eastonilt võttaRivo kirjutas:No kui sa kaalu taga ajad, siis võta parem Easton http://www.jensonusa.com/store/product.aspx?i=HB707A09
Sealt on võimalik mingi valemiga isegi tellida.
No mis ta ikka nii patt oleks Eastoni kodukas annab lenksu kaaluks 99gr. Seda juba 56cm juures.kaalu ikka, eksootikat ka Kinnitamata andmeil on easton raskem, ja kuna sadulapost tuleb easton carbon, siis oleks patt ka lenks eastonilt võtta
http://www.eastonbike.com/COMPONENTS/bar.ec90-xc.html
Oh teid kaaluweenisid Nii pole järgmine aasta vist enam mingit shansi teid rajal lüüa .
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
See Ritchey Pro lenks on keskelt oversize jämedusega, aga sinu väljavalitud stem on tavajämedale lenksule.martin kirjutas:
Mõttes mõlgub vahetada need asjad välja sellise RITCHEY Pro OS lenksu ja sellise RITCHEY Pro stemi vastu.
Küsimus selles, et kas tasub ennast ära see ost ....
Veloplusis on vist veel 120mm oversize FSA steme (letis pole, pead küsima).
oleneb su sõiduharjumusest, stiilist jne millist lenksu vajad. riser lenksud on üldiselt ka laiemad kui sirged. sirge lenks on eelkõige XC sõiduks ja võistlusteks sobivam, niisama chillida ja keerulistes kohtades nikerdada on riseriga lihtsam. niikaua kuni stemi pikkus ja nurk on sulle sobivad, ei võida/kaota sa muus kui väljanägemises ja kaalus.martin kirjutas: Küsimus selles, et kas tasub ennast ära see ost või võiks selle rahaga midagi targemat teha.Kas ainuke asi, mis selle vahetuse pealt võidan on kaal? või midagi enamat....