Sram 5.0 käikari ja 7.0 GS ühilduvus?

Rattadetailid ja abiained. Raamist õlideni.
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vasta
Vallo
Rattur

Sram 5.0 käikari ja 7.0 GS ühilduvus?

Postitus Postitas Vallo » 20. 09. 2004. 19:41

Pole kunagi Srami toodetega kokku puutunud ning asi on veidi segane, asja ei tee selgemaks ka Srami veebis pakutavad tehnilised ülevaated.
Kas 8-käigulise kasseti/keti ja Sram 5.0 tagavahetaja käitamiseks kõlbab Sram 7.0 9-käiguline GripShift? Ehk siis tagavahetaja ja kasseti/keti ühilduvuses pole kahtlust, kuid kas 9-astmeline GS on sobiv antud juhul? Mulle tundub, et mitte, ehk teab keegi täpselt?

Kirsa
Rattur

Re: Sram 5.0 käikari ja 7.0 GS ühilduvus?

Postitus Postitas Kirsa » 20. 09. 2004. 19:43

Vallo kirjutas:Pole kunagi Srami toodetega kokku puutunud ning asi on veidi segane, asja ei tee selgemaks ka Srami veebis pakutavad tehnilised ülevaated.
Kas 8-käigulise kasseti/keti ja Sram 5.0 tagavahetaja käitamiseks kõlbab Sram 7.0 9-käiguline GripShift? Ehk siis tagavahetaja ja kasseti/keti ühilduvuses pole kahtlust, kuid kas 9-astmeline GS on sobiv antud juhul? Mulle tundub, et mitte, ehk teab keegi täpselt?
Ma nüüd srami väga ei tea. Aga lenksupealne vaheti peab klappima kassettiga. Ja kett siis peab klappima 9 käigulise kassetiga.
Käikar on ainuke mis võib olla 8 või 9 käiguline.

Kasutaja avatar
mart
Rattur

Re: Sram 5.0 käikari ja 7.0 GS ühilduvus?

Postitus Postitas mart » 20. 09. 2004. 19:52

Vallo kirjutas:Pole kunagi Srami toodetega kokku puutunud ning asi on veidi segane, asja ei tee selgemaks ka Srami veebis pakutavad tehnilised ülevaated.
EI sobi, seletuse leiad siit:
vt alapealkirja:Sprocket Spacing,
kus on öeldud:
SRAM Cassette, 8-speed, 4.8 mm
SRAM, 9-speed, 4.34 mm
http://www.sheldonbrown.com/k7.html
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.

Vasta

Mine “Jupid”