tahaks uut käiguvahetajat ette ning astusin just läbi nrp-st ja uurisin põhjalikult sram-i kollektsiooni, müüja soovitas sram x-gen vahetajat ette, ainult 350- eeki

lx vs sram?
kas siis sellest ei piisa kui sellisel tasemel sõitja on seda terve talv kasutanud ja kiidabavasalu kirjutas:tmainis ka, et sigvard kukk oli nimetet jubinat talv läbi testinudja kiitis ühesõnaga.
![]()
Su Yekora-l on 42 esisuurim, X-gen 44 sobib probleemideta.avasalu kirjutas:vaatasin järele, ametlikult on kirjas: X-gen Speeds:: 44/32/22T 9 Speed
järelikult võib sobivusega probleeme tekkida!
x-gen on mõeldud 44 hammaka jauks,tööle hakkab aga mitte nii nagu peaks.Töötab ilusti shima shifteriga-nii nagu peab (seda siis üheksase ja 44 hammaka puhul).Hans kirjutas:niisiis. ka ette uus vahetaja vaja hankida maastikurattale mida ma pm ei kasutagi, trenn ja võistlused mnt. acera on ees praegu, aga kas x-gen sinna istuks ilusti? 8-ne kassett taga igatahes.ja kas x-gen shimano shifteritega sõbralik või tahab omi?
võin ma sellest siis järeldada et kui omale selle külge krutin sinna siis mingit jama välja arvatud kerge kolin vms ei tule? vahetab kõik kenasti ära jne?veloman32 kirjutas:x-gen on mõeldud 44 hammaka jauks,tööle hakkab aga mitte nii nagu peaks.Töötab ilusti shima shifteriga-nii nagu peab.Hans kirjutas:niisiis. ka ette uus vahetaja vaja hankida maastikurattale mida ma pm ei kasutagi, trenn ja võistlused mnt. acera on ees praegu, aga kas x-gen sinna istuks ilusti? 8-ne kassett taga igatahes.ja kas x-gen shimano shifteritega sõbralik või tahab omi?
kolinat ei tohiks olla peale selle et kett võib vastu k/v ketisuunajat käia.Hans kirjutas:võin ma sellest siis järeldada et kui omale selle külge krutin sinna siis mingit jama välja arvatud kerge kolin vms ei tule? vahetab kõik kenasti ära jne?
üheksase süsteemi puhul ideaalselt (parim) ja kaheksase puhul väikeste mööndustega ( või oli õõHans kirjutas:just seda sama kolinat mõtlesin.
ehk siis x-gen igati aus jublakas sinna ja kõik peaks idee kohaselt töötama nagu üks käiguvahetaja peaks?