sram x-gen?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
sram x-gen?
tere!
tahaks uut käiguvahetajat ette ning astusin just läbi nrp-st ja uurisin põhjalikult sram-i kollektsiooni, müüja soovitas sram x-gen vahetajat ette, ainult 350- eeki ja minu mõte peaaegu uuest lx rippuvast kustus vähehaaval. mainis ka, et sigvard kukk oli nimetet jubinat talv läbi testinud ja kiitis ühesõnaga. kas kellelgi on juba selle vahetajaga kogemusi, uus asi, äsja tuli turule, äkki keegi jagab muljeid?
lx vs sram?
tahaks uut käiguvahetajat ette ning astusin just läbi nrp-st ja uurisin põhjalikult sram-i kollektsiooni, müüja soovitas sram x-gen vahetajat ette, ainult 350- eeki ja minu mõte peaaegu uuest lx rippuvast kustus vähehaaval. mainis ka, et sigvard kukk oli nimetet jubinat talv läbi testinud ja kiitis ühesõnaga. kas kellelgi on juba selle vahetajaga kogemusi, uus asi, äsja tuli turule, äkki keegi jagab muljeid?
lx vs sram?
võtsin ka endale prooviks selleks hooajaks...eelnevalt kogemus XT alt ja ülalt tõmbega, kus alt tõmbega ei kõlba kuhugi. Ülalt tõmbega seevastu on ennast igati õigustanud. SRAM-i vastu vahetan aga seepärast, et kogu käigu süsteem läheb selleks hooajaks SRAM-i peale üle. Eks siis hooaja lõpus saab kommenteeida.
Re: sram x-gen?
kas siis sellest ei piisa kui sellisel tasemel sõitja on seda terve talv kasutanud ja kiidab küsimus on ju 350.- maksvas jupis mitte autosavasalu kirjutas:tmainis ka, et sigvard kukk oli nimetet jubinat talv läbi testinud ja kiitis ühesõnaga.
Mul on kaks hooaega LX esivahetaja (rippuv, ülalt tõmbega) probleemivabalt toiminud. KUID, juhul kui see juhtub nüüd untsu keerama, siis on kindel valik X-gen. Muus osas on mul käiguvahetus juba niigi SRAM'i peal. Mina ühesõnaga usaldan SRAM'i ja Kukk'e.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Su Yekora-l on 42 esisuurim, X-gen 44 sobib probleemideta.avasalu kirjutas:vaatasin järele, ametlikult on kirjas: X-gen Speeds:: 44/32/22T 9 Speed
järelikult võib sobivusega probleeme tekkida!
1. Aga, et sul on 24 käiku (seega 8-ne kett, mis tiba laiem kui X-gen juhtplaatide vahe), kui kasutad taga äärmisi hammakaid, VÕIB kett hakata nühkima vastu esikäikari juhtplaate. Sõitu see ei sega, lihtsalt teeb häält.
2. Sinu Yekoral on kikkis esikäikar, X-gen on longus st kinnitub torul ca 5cm kõrgemalt. Võimalik, et katab kinni alumise pudelihoidja kinnituse. Kui nii, pead pudelihoidjast loobuma või inseneri mängima.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
x-gen on mõeldud 44 hammaka jauks,tööle hakkab aga mitte nii nagu peaks.Töötab ilusti shima shifteriga-nii nagu peab (seda siis üheksase ja 44 hammaka puhul).Hans kirjutas:niisiis. ka ette uus vahetaja vaja hankida maastikurattale mida ma pm ei kasutagi, trenn ja võistlused mnt. acera on ees praegu, aga kas x-gen sinna istuks ilusti? 8-ne kassett taga igatahes.ja kas x-gen shimano shifteritega sõbralik või tahab omi?
Viimati muutis KristjanS, 15. 06. 2005. 22:12, muudetud 1 kord.
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
võin ma sellest siis järeldada et kui omale selle külge krutin sinna siis mingit jama välja arvatud kerge kolin vms ei tule? vahetab kõik kenasti ära jne?veloman32 kirjutas:x-gen on mõeldud 44 hammaka jauks,tööle hakkab aga mitte nii nagu peaks.Töötab ilusti shima shifteriga-nii nagu peab.Hans kirjutas:niisiis. ka ette uus vahetaja vaja hankida maastikurattale mida ma pm ei kasutagi, trenn ja võistlused mnt. acera on ees praegu, aga kas x-gen sinna istuks ilusti? 8-ne kassett taga igatahes.ja kas x-gen shimano shifteritega sõbralik või tahab omi?
kolinat ei tohiks olla peale selle et kett võib vastu k/v ketisuunajat käia.Hans kirjutas:võin ma sellest siis järeldada et kui omale selle külge krutin sinna siis mingit jama välja arvatud kerge kolin vms ei tule? vahetab kõik kenasti ära jne?
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
Velo Clubbers
Velo Clubbers
üheksase süsteemi puhul ideaalselt (parim) ja kaheksase puhul väikeste mööndustega ( või oli õõ ).Hans kirjutas:just seda sama kolinat mõtlesin.
ehk siis x-gen igati aus jublakas sinna ja kõik peaks idee kohaselt töötama nagu üks käiguvahetaja peaks?
Velo Clubbers
Velo Clubbers