SRAM kett koostöös XTR tagavahetajaga
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
SRAM kett koostöös XTR tagavahetajaga
Kas on kellelgi kogemust kombinatsiooniga SRAM'i kett (PC99) koostöös XTR tagakäikariga ? Olen elanud usus ja arusaamises, et kokkusobivusega probleeme ei ole. Nüüd aga olen kergelt segaduses - minu jaoks autoriteetne rattamehann hoiatas et SRAM kett on Shima omadest jäigem - seetõttu võivat hävida käiguvahetuste kiiruses ning täpsuses. Igasugune kogemuslik tagasiside on väga teretulnud.
Life Must Be Fun !
Re: SRAM kett koostöös XTR tagavahetajaga
lisaks on 9ne sram ka laiem, kui 9ne shima.... kui ma õigesti mäletan, siis shima on 6,6 mm ja sram 6,9mm! ilmselt ka see on jäikuse põhjustest.Martster kirjutas:Kas on kellelgi kogemust kombinatsiooniga SRAM'i kett (PC99) koostöös XTR tagakäikariga ? Olen elanud usus ja arusaamises, et kokkusobivusega probleeme ei ole. Nüüd aga olen kergelt segaduses - minu jaoks autoriteetne rattamehann hoiatas et SRAM kett on Shima omadest jäigem - seetõttu võivat hävida käiguvahetuste kiiruses ning täpsuses. Igasugune kogemuslik tagasiside on väga teretulnud.
Re: SRAM kett koostöös XTR tagavahetajaga
Shima ketid jah, 6,6mm aga sram peaks nagu 6,8mm olema va. sram pc 99 HollowPin mis on nagu shimagi 6,6mm.maxspeed kirjutas:lisaks on 9ne sram ka laiem, kui 9ne shima.... kui ma õigesti mäletan, siis shima on 6,6 mm ja sram 6,9mm! ilmselt ka see on jäikuse põhjustest.Martster kirjutas:Kas on kellelgi kogemust kombinatsiooniga SRAM'i kett (PC99) koostöös XTR tagakäikariga ? Olen elanud usus ja arusaamises, et kokkusobivusega probleeme ei ole. Nüüd aga olen kergelt segaduses - minu jaoks autoriteetne rattamehann hoiatas et SRAM kett on Shima omadest jäigem - seetõttu võivat hävida käiguvahetuste kiiruses ning täpsuses. Igasugune kogemuslik tagasiside on väga teretulnud.
Endal momendil samuti XTR tagakäikar koostöös sram7 kasseti ja sram pc99 ketiga. Käguvahetuse kiirus ja täpsus hakkas hävima tänu kõrile-trossile (üks siis seest liialt ärahõõrdunud, teine lihtsalt välja veninud). Panin uued XTR körid-trossid ja probleem kadus.
vähem möla, pikem samm