Manitou 2006
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Manitou 2006
Siin natuke aimu Manitou 2006aasta uudistest.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
hästi ei usu, et keegi siinmail oskab juba sellest midagi rääkida, sest nad tulid alles 2005 a lõpus müügile. ise vahetasin samuti oma skarebi uue R7 vastu välja, aga pole veel alla kruttinud. nii palju kui välismeedias on asja kajastatud, on info olnud meeldiv. põhiline vahe võrreldes skarebiga on jäikus, mida kahjuks viimasel polnud ollagi. seetõttu sõitsid ka manitou sponsoreeritud sõitjad pigem blackiga.Kirsa kirjutas:2006a Manitou R-Seven on nüüd mõnda aega väljas olnud.
Huvitaks kasutajate kogemused - kui kellelgi neid juba on?
cyclingnews kirjutab R7-st niimoodi.
uurisin ka teisi amorte enne otsuse tegemist, kuid meeldivamad isendid jäid kahjuks (või õnneks ) kõrge hinna tõttu ostmata. valikud oleks olnud fox või reba world cup. viimasega sõidavad rock shoxi kinnimakstud sõitjad. reba world cup, mis on R7-ga enam-vähem samas kaalus(ise kaalusin kodus), on pro-de ratastel välja vahetanud sid-i(taas jäikuse pärast). üldiselt on jäänud mulje, et peale foxi paari aasta taguseid uusi mudeleid on ka teised tootjad pööranud rõhku rohkem jäikusele ja toimivusele ning ei aeta enam taga sulgkaalu.
ma ei viitsi ilmselt enne esimest võistlust ehk saku 100 uut amorti alla installida.Kirsa kirjutas: Teine variant ongi R-Seven - loodame siis et on oluliselt töökindlam kui skareb.
skarebi töökindlusega endal probleeme pole olnud. aga kui valiks sidi ja r7 vahel, siis valiks viimase. lihtsalt mul on üks sid olnud ja minu jaoks vajas see liiga tihedat hooldust. lõpuks ununes poole aasta jooksul sinna sisse vaadata ja peale seda ei olnud enam midagi hooldada . lisaks kui ise ei viitsi/oska hooldada, siis kohaliku manitou hooldajad küsivad kolmandiku vähem raha kui rokspoksi omad.