mnt. vs. mtb. kett
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
mnt. vs. mtb. kett
Küsimus, kas mtb.-le mõeldud kette on võimalik kasut. ka mnt.-l? Näiteks Deore HG 53 ketti Ultegra 18 käigulisel (2x9) süsteemil?
Re: mnt. vs. mtb. kett
jah, kasuta aga. polegi shimanol eraldi mnt ja mtb kette kui 10-käigulised välja jätta.Kristiano kirjutas:Küsimus, kas mtb.-le mõeldud kette on võimalik kasut. ka mnt.-l? Näiteks Deore HG 53 ketti Ultegra 18 käigulisel (2x9) süsteemil?
Re: mnt. vs. mtb. kett
Saksa netipoed on ketid mingil määral (vastupidavuse, värvi ja lõhna järgi) ära lahterdanud:erikr kirjutas:jah, kasuta aga. polegi shimanol eraldi mnt ja mtb kette kui 10-käigulised välja jätta.
Shimano:
9-fach Kette HG 53
Kette für Deore oder Tiagra
9-fach Kette HG 73
Kette für LX oder 105
9-fach Kette HG 93
Kette für XT oder Ultegra
9-fach Kette 7701
Kette für XTR oder Dura Ace
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Lätlaste salarelv on MTB-l campagnolo c9 kett
http://www.trek-team.lv/par_komandu/teh ... nbergs.php
http://www.trek-team.lv/par_komandu/teh ... nbergs.php
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Re: Kristiano
aga miks ta ei peaks sobima? Minu teada kasutab üks foorumi liige Campa Record ketti shimano mtb jupiga.Kristiano kirjutas:Kas Sram'i kett pc-950 sobiks shimano HG70-9 (ultegra) kassetile?
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Kui laiused paigas, siis pole vahet. Olen kasutanud segi SRAM kett - Shima kassett, Shima kett - SRAM kassett, Connex kett - Shima kassett ja pole kunagi probleeme olnud.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
in English, it means secret-weapon .
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
Velo Clubbers
Velo Clubbers