crankseti sobivus
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
crankseti sobivus
On huvi teada saada kui sobiv on lx hollowtech crank, kui mul on raam mille aastakäik on ~00, siis kas enne ratta lahti kiskumist ostes on võimalik ämbrisse astuda ostuga?
Tegemist GT raamiga (mudeli kohapealt pole õrna aimugi)
Tegemist GT raamiga (mudeli kohapealt pole õrna aimugi)
idee järgi ei tohiks ämbrit olla.
seda siis juhul kui ostad integreeritud keskjooksuga crankseti.
kui aga octalink keskjooksule, siis pead õige pikkusega octalink
keskjooksu juurde ostma. Pikkuse saad teada olemasolevat keskjooksu
üle mõõtes.
peast ei mäleta, kas LX HT veel nelikantkeskjooksule ka hetkel saada on või kas üldse tehti.
seda siis juhul kui ostad integreeritud keskjooksuga crankseti.
kui aga octalink keskjooksule, siis pead õige pikkusega octalink
keskjooksu juurde ostma. Pikkuse saad teada olemasolevat keskjooksu
üle mõõtes.
peast ei mäleta, kas LX HT veel nelikantkeskjooksule ka hetkel saada on või kas üldse tehti.
plaanis asendada kogu keskjooks koos vända ja hammakatega, siis nagu ma aru sain on üsna suva mis mudeli ma ostan - peaks külge hakkama.
Aga nüüd teiseks on küsimus et kuidas ma vända koos hammakatega keskjooksu võlli pealt kätte saan? Ta seal 4-kandilise võlli peal üsna kõvasti kinni.
EDIT: mutter maha keeratud
Aga nüüd teiseks on küsimus et kuidas ma vända koos hammakatega keskjooksu võlli pealt kätte saan? Ta seal 4-kandilise võlli peal üsna kõvasti kinni.
Selleks on eraldi tõmmits olemas. Kui endal ei ole ja osta ei raatsi, siis mõni rattatöökoda tuleb appi.konzy kirjutas:Aga nüüd teiseks on küsimus et kuidas ma vända koos hammakatega keskjooksu võlli pealt kätte saan? Ta seal 4-kandilise võlli peal üsna kõvasti kinni.
If everything's under control, you're going too slow!
lisaks vändatõmmitsale (maksab vist alates 200kroonist umbes) on vaja ka midagi millega keskjooks lahti keerata. võta oma ratas ja käi töökojas ära, maksab see kogu pull vbla 80 krooni. suurem tõenäosus, et asi sul õnnestub, muidugi kui mehannid ise suudavad keskjooksu lahti saada... vaat mõnikord võib see sedasi kinni olla, et kasvõi nuta ja keera mitmekesi, ikka ei tule lahti.konzy kirjutas:plaanis asendada kogu keskjooks koos vända ja hammakatega
Näiteks Veloplussi kodukalt leidsin sellise, vaata lehekülje alla, seal on neid veel.konzy kirjutas:kust poest seda leida võib ning mis hinna skaalas ta on
Tõsi ta on, sealt samast Veloplussi kodukalt leiad ka Keskjooksu võtme (250.-). Eks ta ole jah nii, et kuna sa nii vändatõmmitsat ja keskjooksuvõtit kasutad korra paar paari aasta jooksul, siis on lihtsam kuskil teeninduses käia. Mina käin Tallinnas Veloplussis ja Rohu tänava poes (oli vist Velospets aga võin eksida), samas ma olen kindel, et igas ratta hooldust pakkuvas poes on need tööriistad olemas.maxspeed kirjutas:lisaks vändatõmmitsale (maksab vist alates 200kroonist umbes) on vaja ka midagi millega keskjooks lahti keerata. võta oma ratas ja käi töökojas ära, maksab see kogu pull vbla 80 krooni.
If everything's under control, you're going too slow!