Shimano XT+... vs Mavic CrossLand?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Shimano XT+... vs Mavic CrossLand?
kas keegi oskab öelda, kas saaks (märgatavat) võitu kaalus ja veerevuses kui vahetaks praegused jooksud (rummud XT, ees Alex EST PRO, taga Mavic X139 pöid) Mavic CrossLandide vastu?
konkreetne küsimus - konkreetsed vastused. väga hea
oskab veel keegi öelda, et kui kaalus kaotaks, siis kui palju (umbes)?
Crosslandi kaal on teada: WEIGHT Front 971 g, rear 1103 g. Aga ma ei suutnud kuskilt leida, kui palju mu praegused jooksud võiks kaaluda... internetist ei leidnud, endal nii täpset kaalu pole
oskab veel keegi öelda, et kui kaalus kaotaks, siis kui palju (umbes)?
Crosslandi kaal on teada: WEIGHT Front 971 g, rear 1103 g. Aga ma ei suutnud kuskilt leida, kui palju mu praegused jooksud võiks kaaluda... internetist ei leidnud, endal nii täpset kaalu pole
Variant on weightweenies'i kodukalt kaalud käsitsi kokku liita. Kuigi ega seal kõiki juppe pole ka .. siis võid ise netist kaalu välja otsida. Põhimõtteliselt peaks käik andmed netis olemas olema, et kaalud ise kokku liita.Tboy kirjutas:oskab veel keegi öelda, et kui kaalus kaotaks, siis kui palju (umbes)?
If everything's under control, you're going too slow!
- mees lõunast
- Rattur
- vigurivänt
- Rattur