Hind saksas ca 55eur ja müüki jõuab kohe-kohe.
Crankbrothers Introduces New Smarty Pedal
Designed as a small-platform clipless pedal, the Smarty is ideal for all-mountain cross-country riding. Similar to other crankbrothers models, the Smarty is very lightweight and features the four-sided ?all:access? mechanism known for it?s excellent mud clearance, smooth engagement and reliable release. In keeping with crankbrothers? affinity for color and customization, the pedals come in either blue or black, and have ?rails? that can be switched out to change the color accent of the pedals.
http://www.crankbrothers.com/smarty_black.php
Crankbrothers Smarty
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Crankbrothers Smarty
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Re: Crankbrothers Smarty
candyt pole kasutanud, aga smartydega umbes poolteist aastat sõitnuna ei oska suurt midagi kurta. ka totaalses mudas (xdreamid, paluküla mudalõik näiteks) toimub kinga kinnitamine sujuvalt. kogemata lahti pole kordagi tulnud, aga kui ma tahan, et lahti tuleks, siis tuleb ilusti. paar tähelepanekut: ükskord oli klotsi üks kruvi end lahti kerinud ja ära kadunud. ei märganud seda ja panin kinga pedaali kinni, aga lahti enam ei saanud kuna klots keerles ringi. Seega on mõistlik aeg-ajalt kontrollida, kas klotside kruvid ikka tugevalt kinni keeratud. teine asi on see, et juba üsna algusest ei liikunud pedaalid väga kergelt ringi. ma ei tea, võib-olla see on normaalne, aga mulle tundub, et ideaalis võiks pedaal ikka hästi kergelt ringi käia. ilmselt aitaks näiteks laagrite ja tihendite puhastamine/vahetamine.
sõidan samade pedaalidega ka igapäevaselt linnas (tavajalatsitega) ja täitsa ok on. plastist platvorme kasutada on üsna lootusetu kuna tänu vispli süsteemile kipuvad nad ise lahti tulema sageli.
sõidan samade pedaalidega ka igapäevaselt linnas (tavajalatsitega) ja täitsa ok on. plastist platvorme kasutada on üsna lootusetu kuna tänu vispli süsteemile kipuvad nad ise lahti tulema sageli.
Plastist katteid (vist Candyl) proovis üks tiimikaaslane Xdreamil kasutada ja juhtus nagu poolakaga puuklotsinaljas - üks läks katki ja teine kadus ära.siim_s kirjutas:plastist platvorme kasutada on üsna lootusetu kuna tänu vispli süsteemile kipuvad nad ise lahti tulema sageli.
Edit: lugesin foorumeid ja arvustused on väga halvad - odavaimad materjalid, kauss-koonus laagrid jne. See ilmselt vastab mu algsele küsimusele.
Minu omade platvormid hoiavad ennast täitsa kenasti kinni pedaali küljes. Üks kukkus korra ülekäigurajal küljest, aga siis oli olnud kiire nende külgesurumisega ja ei haakinud korralikult.
Kasutasin paar korda Smarty peal - toimis OK, Candy peal esimesel katsel hävitasin peale pannes.