SID Team ja imelik heli
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
SID Team ja imelik heli
Kirjeldan olukorda: ratas on käekõrval. tõstan esiratta ca 10 cm õhku. lasen kukkuda. Ratas teeb sellist häält, nagu oleks mul rummud ja kaelakausid lahti, selline "plännnnnnn". Kas see ongi õhk-õhk amordi normaalne käitumine, et ilma koormuseta ratas teeb veidrat häält? Sõites on kõik ok, kaelakausid ja muu on korras. Rebound on ka normaalasendis, ses mõttes pole tegemist kasutusveaga.
Re: SID Team ja imelik heli
Pole küll sid-i omanik, aga mul tegi ka puikalt sarnast häält ja arvasin ka, et kaelakausid korras. Siis tuli välja, et üks seib stemi all oli puruks ja seetõttu ei saanud piisavalt pingutada, kuna seib vajus laiali. Viskasin seibi alt ära ja probleem kadus.m6mm kirjutas:Kirjeldan olukorda: ratas on käekõrval. tõstan esiratta ca 10 cm õhku. lasen kukkuda. Ratas teeb sellist häält, nagu oleks mul rummud ja kaelakausid lahti, selline "plännnnnnn". Kas see ongi õhk-õhk amordi normaalne käitumine, et ilma koormuseta ratas teeb veidrat häält? Sõites on kõik ok, kaelakausid ja muu on korras. Rebound on ka normaalasendis, ses mõttes pole tegemist kasutusveaga.
Ratas on minu hobi, mitte elu
kui kindel, et muu seda häält ei tee ja teeb amort, siis on tõenäoliselt need bushingud läbi (krt ma ei tea eestikeelset sõna ühesõnaga liugurid loksuvad oma pesa sees). kuigi kui amort on rõhu all ja lihtsalt lased rattal kukkuda on raske uskuda et need häält teevad aga sõidu ajal peaks kindlasti tundma olema.
ahjaa, normaalne see kindlasti ei ole.
ahjaa, normaalne see kindlasti ei ole.