Tere,
Kuna esimene rumm hakkab otsi andma ja päevakorral on esimese ratta uuendamine, siis liikus pilk ka pidurite peale. Hüdraulilised on üsnagi kallid ja seoses sellega jäi silma BB7. On kellelgi sellega kogemusi?
Nii palju kui olen aru saanud, siis peaks BB7 olema täiesti arvestatav variant. Lisaks on eeliseks see, et võsavahel ragistades ei lähe voolikud katki ja mehaaniliste mastaabis väga lihtne reguleerimine.
Äkki on see voolikute purunemine pseudohirm?
Kasutamisest ka. Sõidan niisama, vahel võistlen. Elioni eriliseks eesmärgiks seadnud ei ole kuid see ei tähenda seda, et ma paaril etapil osaleda ei võiks.
Ehk siis valikus on 3 võimalust:
1. BB7
2. 08XT
3. Kütan olemasolevate V piduritega silma pilgutamata edasi.
Täpsustamiseks: jutt on ainult esipidurist, tagumine jääks esialgu ikkagi V
Tänud.
Pidurid
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Pidurid
hawaiis juicy 3 1290 eeku, juicy 5 1950. bb7 990 (XT paistab umbes samas hinnaklassis olevat kui juicy 5). Seega hinnavahe minimaalne, aga pidur on märksa parem. kuigi endal hüdrauliliste kogemus võrreldes mehhaanilistega (küll hayes, mitte bb7) lühike, siis väga palju ei oska öelda, aga ma ei tea küll kedagi, kellel oleks voolik puru läinud. seega üsna pseudovärk tundub mulle. aga ketaspidur on ikka mõnus küll
Re: Pidurid
Kõige mõistlikum tundub, et soetad ketta valmidusega jooksu(d) ja kütad V piduritega edasi.