RS SID Team vs. Manitou R7 Elite Absolut

Rattadetailid ja abiained. Raamist õlideni.
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vasta
mmeri
Rattur

RS SID Team vs. Manitou R7 Elite Absolut

Postitus Postitas mmeri » 28. 05. 2008. 12:28

Oskab keegi välja tuua erinevused neil kahel amordil? Hinnavahe, tootja ja kaaluvahe jm faktilised erinevused on teada.
Käsil amordivalik ja hetkel olen jäänud peatuma kahel ülalnimetatul. Üks põhjus, miks need sõelale on jäänud, on V-piduri kinnituse olemasolu. Kumba neist amortidest eelistada? Lisaks omadustele peaks arvestama ka hooldusvõimalust Eestis.

Kaalu on 65-67kg. Sõidan Elione, H100 jm kodumaiseid MTB maratone+ muidugi MTB treeningud. On olnud võimalus viimased kuu aega sõita rattaga millel Fox F80 RLT all ja see amort küll meeldib, kuid sel pole V-piduri kinnitust...

Oleks abiks, kui kuuleks erinevaid kasutajate arvamusi, kes omavad või on omanud nimetatud amorte.

Kasutaja avatar
Veiko V
Rattur

Re: RS SID Team vs. Manitou R7 Elite Absolut

Postitus Postitas Veiko V » 30. 05. 2008. 17:53

Mina jääksin foxi peale näiteks. Sõitsin 1 hooaja R7`ga ja nüüd läheb foxiga ja ei usu, et midagi vahetama hakkaks.
Minuarust fox töötab maastikul ikka kuidagi sõbralikumalt ja maastiku tunnetus on parem kui r7. Muidugi mu sõidustiil on kohati ükskõikne ei hakka eietama, et äkki jne.... Kahjuks SID kogemus puudub aga just äsjane info sõbra käest siis talle hakkas ka fox rohkem kui sid näiteks. Et-Bikest uuri äkki Tarmo tellib sulle ka V kinnitusega amordi!

See selline erapooletu arvamus puhtalt kasutuse järgi.
Tiguliikur :)

Vasta

Mine “Jupid”