Allahindlused
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Allahindlused
Kas rattapoed teevad suuremaid allahindlusi sügisel st hooaja lõpus või kevadel, kui uus kaup st uued mudelid saabuvad ja vanadest vaja lahti saada? Meie kauplustel vist sügisel väga põhjust pole, kuna laovarud väikesed ja kõike hoitakse u tagaruumis, kuid kuidas on lood näiteks välismaiste võrgukaubamajadega? Ja tegelikult peaksid hulgimüüjad ju ikkagi tahtma oma varudest sügise saabudes lahti saada, äkki võiks see siiski ka siinsetes hindades kajastuda? Mul nimelt mõningaid ideid, tahaks üht-teist soetada aga kiiret pole ja tahaks sobivat hetke valida, et papi korraga välja köhimine hingest kinni ei võtaks nii palju
Kristiine Giaccomellis on praegu vist odavaim ratturi särk 290kr (tagataskuteta on jalatsite juures ka mingi 190kr), aga nagu ma foorumist lugesin, siis aprillis oli seal 190kr. Samas jalatsite osas on seal praegu juba mõningast sula märgata, kuigi võiks veel sulada. Rattapoode pole veel eriti külastanud, aga mingeid rõõmsaid alesid pole veel märganud.
Kui reisima lähed, siis võid ilmselt juba märgata, et välismaal on hinnad juba langemas, seega õige aeg ostunimekirja koostamiseks.
Kui reisima lähed, siis võid ilmselt juba märgata, et välismaal on hinnad juba langemas, seega õige aeg ostunimekirja koostamiseks.
minu teada on krediitkaardid ego, magnet, trump... Krediit - pank annab sulle krediidi (laenu, ego kraardi mahu) vastavalt sinu usaldusväärsusele - tööstaaz, palk, selle stabiilsus jne.Corrosion kirjutas:st tähendab tavalise pangakaardi, mitte kliendikaardiga?UrmasL kirjutas:Hawaiis on selle kuu lõpuni krediitkaardiga ostes kogu kaup -25%. Paljud asjad aga veel odavamad...
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
Ego ei pidanud siinkoahl sobima aga trump ja muud visad (õiged krediitkaardid) lähevad küll. Mingine pankade ja HE vaheline diilAndrus K kirjutas:minu teada on krediitkaardid ego, magnet, trump... Krediit - pank annab sulle krediidi (laenu, ego kraardi mahu) vastavalt sinu usaldusväärsusele - tööstaaz, palk, selle stabiilsus jne.