Stan’s wheels and tires... so many of the Pros seem to be racing his wheels (Dave Weins and Lance Armstrong used them to take 1-2 in the Leadville 100…
new ZTR Race 7000 Series rim that’s only 284g! This rim is only available as part of their 7000 Series Race Wheelset, using Custom Black DT Revolution 1.8/1.5 spokes and American Classic Disc 130/225 hubs, weighs just 1210 grams! The best part? They’re priced at just $950.
For comparison, the new Bontrager XXX Lite carbon-rimmed wheelset weighs 1490g and costs $2,000. Mavic’s CrossMax SLR Disc weighs 1520g and has an MSRP around $1,200.
http://www.bikerumor.com/2008/11/15/sta ... #more-1772
Stan’s laseb kaalu alla ja õhu välja
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Stan’s laseb kaalu alla ja õhu välja
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Re: Stan’s laseb kaalu alla ja õhu välja
Kaalu oskavad kõik alla ajada, aga kahjuks see üksi pole mingi näitaja. Hoopis huvitavam oleks teada jäikust seesama Stan's wheelset vs. Mavic SLR. Väga suure tõenäosusega valiks ise ikkagi viimased jooksud. Aga ma pole muidugi kärbeskaallane ka. 70...75 ja sub 70 kg sõitjana vaataks vbolla asja hoopis teise pilguga.mart kirjutas:Stan’s wheels and tires... so many of the Pros seem to be racing his wheels (Dave Weins and Lance Armstrong used them to take 1-2 in the Leadville 100…
new ZTR Race 7000 Series rim that’s only 284g! This rim is only available as part of their 7000 Series Race Wheelset, using Custom Black DT Revolution 1.8/1.5 spokes and American Classic Disc 130/225 hubs, weighs just 1210 grams! The best part? They’re priced at just $950.
For comparison, the new Bontrager XXX Lite carbon-rimmed wheelset weighs 1490g and costs $2,000. Mavic’s CrossMax SLR Disc weighs 1520g and has an MSRP around $1,200.
http://www.bikerumor.com/2008/11/15/sta ... #more-1772
Et siinolijatest keegi vist Stansi pöidadega ei sõida (veel), siis saame vaid spekuleerida. Stansi Ztr Race 7000 284 gr on kaalupiiranguga 170 lbs e 77 kg. Meiesugustele ülekaalulistele selge overkill. Aga stansil on ka normaalinimestele mudeleid, mida võime edasi (h)arutada.tarmo kirjutas:mart kirjutas:
new ZTR Race 7000 Series rim that’s only 284g! This rim is only available as part of their 7000 Series Race Wheelset, using Custom Black DT Revolution 1.8/1.5 spokes and American Classic Disc 130/225 hubs, weighs just 1210 grams!
For comparison, the new Bontrager XXX Lite carbon-rimmed wheelset weighs 1490g
Mavic’s CrossMax SLR Disc weighs 1520g.
http://www.bikerumor.com/2008/11/15/sta ... #more-1772tarmo kirjutas:Kaalu oskavad kõik alla ajada, aga kahjuks see üksi pole mingi näitaja. Hoopis huvitavam oleks teada jäikust seesama Stan's wheelset vs. Mavic SLR. Väga suure tõenäosusega valiks ise ikkagi viimased jooksud. Aga ma pole muidugi kärbeskaallane ka. 70...75 ja sub 70 kg sõitjana vaataks vbolla asja hoopis teise pilguga.
Siin on 75kg persooni arvamus, millal valida milline (ztr race 300gr, olympic 320gr, 355 355gr) stansi pöid
http://weightweenies.starbike.com/forum ... 692#418692
Tegelt on teemaartiklis suht palju muud põnevat infot, kaal polnd üldsegi primaarne. Mõni saab rõhu teemat mäluda, mõni saab julgustust lugedes, et American Classic rummud kõlbavad isegi proffidele.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Siinsete lugejate kohta ei oska öelda, aga minu teada sõidab Martin Loo Stansiga. Äkki ta on ka siiski "siinne lugeja"mart kirjutas: Et siinolijatest keegi vist Stansi pöidadega ei sõida (veel), siis saame vaid spekuleerida. .....mõni saab julgustust lugedes, et American Classic rummud kõlbavad isegi proffidele.
American Classic on minu meelest usaldusväärne firma ja tal on palju huvitavaid tooteid. Rummud on tõesti maailmas hinnatud ja jookse, eriti mnt omi, hinnatakse ühe kõrgemalt.
Meenub veel, et kunagi suutis Kona soetada oma ratastele partii Am. Classicu OEM sadulaposte, mis jätsid Rego Tohvreli, Erik Tammsoo ja Aivar Lipu tollasel Maximus Cupil jalameheks. v-bolla ka Allan Harand kuulus klubisse, enam ei mäleta. See info levis kiiresti ja vahepeal võrdus Am. Classicu kaubamärk siinmail saastaga. Aga tegu oli ilmselge praak partiiga ja seda on juhtunud enamuse tootjatega. Aasta võis olla 2003 või 2004.