http://global.ebay.com/bike_frame/list? ... 2698_23398
Huvitaks MTB jaoks. Katkiminekut väga ei karda kuna minu kaalu juures võiks raam ka papist olla. Aga muud omadused?
Mõne variandiga on komplektis ka lenks ja pudelikorv
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
ma julgeks siin vastu vaielda. esiteks on hiinas vaid mõni tehas kes teeb usaldusväärseid ja kvaliteetseid raame. jutt sadadest tuhandetest tehastest kuulub müütide hulka. kuaba hinnast - selles osas on sul osaliselt õigus. me saame teada mis on SAASTA reaalne hind, kuid millest ei saa kuidagi järeldada SÕIDETAVA ja usaldusväärse tootja raami hinda.Mati kirjutas:Need on raamid, mis on kas tehtud või kõrvale pandud nendest sadadest-tuhandetest tehastest kus tehakse kehasid, mis hiljem erinevate värvide ja poppide nimesiltidega kaetakse. Toimub see, mis varem või hiljem toimuma pidi - ehk saame teada, mis on kauba enamvähem reaalne hind.
no mai tea. usun, et sa räägid usaldusväärsete inimestega sel teemal. ma lihtsurelik loen (mõttega) ja vaatan, mis netis ringi liigub.tarmo kirjutas:ma julgeks siin vastu vaielda. esiteks on hiinas vaid mõni tehas kes teeb usaldusväärseid ja kvaliteetseid raame. jutt sadadest tuhandetest tehastest kuulub müütide hulka. kuaba hinnast - selles osas on sul osaliselt õigus. me saame teada mis on SAASTA reaalne hind, kuid millest ei saa kuidagi järeldada SÕIDETAVA ja usaldusväärse tootja raami hinda...Mati kirjutas:Need on raamid, mis on kas tehtud või kõrvale pandud nendest sadadest-tuhandetest tehastest kus tehakse kehasid, mis hiljem erinevate värvide ja poppide nimesiltidega kaetakse. Toimub see, mis varem või hiljem toimuma pidi - ehk saame teada, mis on kauba enamvähem reaalne hind.
Mati, tegelt on sinusugused viimaste aastatega just sügavamale kasti kukkunud. Käib pidev tuhnimine muumaailma online poodides ja nobe tooteanalüüs ning ostuotsus peab olema tehtud koheselt. Seetõttu tekibki mingil seltskonnal (mina ise kaasaarvatud) eufooria, et carbonraamid ja -jupid on hinnalanguse üle elanud, seda just eriti tänavu talvel. Tegelt pole - lihtsalt talvel mõtestatult siblides võis ka pime kana tera leida st carboni suht soodsalt omandada. Kui nüüd/kevadel lööd lahti talvised carboni sooduspakkumised, siis enamust neist enam pole või on hind tõstetud sarnaseks üldlevinuga.Mati kirjutas: ma üritan kastist välja vaadata. võtame nt 5-6 aastat tagasi. mingi idakandi raami või jupi teema oli selline saunanali, et ... vaatame mis hetkeks on välja kujunenud. turg on usaldusväärseid hiina-taivani juppe täis. ja karbonjupid - no mis on juhtunud nende hindadega? kukuvad, kuigi nagu karbon peaks nõudluse tõttu vaid kallinema (oliselline teema siin foorumiski paar aastat tagasi). kokkuvõtlikult olen mina siis järelikult rattajupinduse riskiinvestor.
Ei ole kasti kukkund. See, et viimase paari kuu jooksul hinnad tõusevad on pigem valuutakurside liikumiste ja muu jura tagajärg. Võta nüüd näpust, aga just ühe UK poega pikemalt suheldes väideti, et ka tavahindu tõstetakse järgmise satsiga tuleva kauba puhul (st märtsi lõpp). Põhjuseks tugev dolts millega ilmas kaupa tehakse.mart kirjutas:Mati, tegelt on sinusugused viimaste aastatega just sügavamale kasti kukkunud. Käib pidev tuhnimine muumaailma online poodides ja nobe tooteanalüüs ning ostuotsus peab olema tehtud koheselt. Seetõttu tekibki mingil seltskonnal (mina ise kaasaarvatud) eufooria, et carbonraamid ja -jupid on hinnalanguse üle elanud, seda just eriti tänavu talvel. Tegelt pole - lihtsalt talvel mõtestatult siblides võis ka pime kana tera leida st carboni suht soodsalt omandada. Kui nüüd/kevadel lööd lahti talvised carboni sooduspakkumised, siis enamust neist enam pole või on hind tõstetud sarnaseks üldlevinuga...Mati kirjutas:ma üritan kastist välja vaadata...