Küsimus kodarate kohta?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Küsimus kodarate kohta?
alustuseks vabandust kui selle sõnumi valesse foorumisse panin aga mul üks küsimus, mu esi ratta kodarad on väga kahtlaselt paigutatud et ma tahaks teada kas sellel mingi eelis ka või mingi mõte või on nad lihtsalt omapära tõttu nii paigutatud? album_page.php?pic_id=429
Re: Küsimus kodarate kohta?
siin pole küll midagi kahtlast. tegu on radiaalselt laotud esirattaga mis õige teostuse korral annab jäigema ratta. ka pole see sugugi haruldane.Bambu kirjutas:alustuseks vabandust kui selle sõnumi valesse foorumisse panin aga mul üks küsimus, mu esi ratta kodarad on väga kahtlaselt paigutatud et ma tahaks teada kas sellel mingi eelis ka või mingi mõte või on nad lihtsalt omapära tõttu nii paigutatud? album_page.php?pic_id=429
Seda teemat ma ka just üks päev uurisin, aga täispildi saamiseks - tagajooksu ei tohi nii laduda vist? Vähemalt loogika ütleb nii ... mitte, et ma oleksin sellist tagajooksu näinud...erikr kirjutas:siin pole küll midagi kahtlast. tegu on radiaalselt laotud esirattaga mis õige teostuse korral annab jäigema ratta. ka pole see sugugi haruldane.
Tagajooksul on kasutatud radiaalset ladumist ainult ühel poolel. Kusjuures olen näinud seda nii kasseti poolel kui ka teisel poolel! Ühel tavaliste kodaratega (32tk) oli radiaalne kiirkinnituse poolne külg. Mavic Crossmaxil (20 kodarat) on radiaalne kasseti poolne külg.person kirjutas:tagajooksu ei tohi nii laduda vist? Vähemalt loogika ütleb nii ... mitte, et ma oleksin sellist tagajooksu näinud...
Road kirjutas:Üsna mitmetel maanteeratastel on ka tagajooksul radiaalset kasutatud, kuid mitte tirri pool. Ju ta on ikka nii "hea".
mul on niimoodi
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood