Mavic Crossride reguleerimine.
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Mavic Crossride reguleerimine.
Mure Crossride jooksudega. Vabajooks on võrreldes teise komplektiga VÄGA palju kinnisem. Kuna koonuste reguleerimine erilist kasutegurit ei näidanud, siis kas neil on veel mõni oma nipp varuks. Ka käega katsudes keerleb võll TUNDUVALT paremini ühel komplektil kui teisel.
Ette tänades...
Ette tänades...
Re: Mavic Crossride reguleerimine.
Seal on kinnised laagrid. Kas mõlemad käivad raskemalt või ainult tagumine?
Kui sul on need uued jooksud, siis on see suht normaalne. Tehasest tulles on laagrid suht paksult
määred täis tuubitud. Asi peaks paranema, kui sa nendega veidi ikka sõidad!
määred täis tuubitud. Asi peaks paranema, kui sa nendega veidi ikka sõidad!
Asi oli niimoodi alguses ja mõlemal jooksul. Nüüdseks olen sõitnud ~1100km ja teema ikka sama. Mäest alla sõites peaks ikka hoog suurenema kuid nii nedega ei ole.
Ma küsin igaks juhuks, et kas võll käib raskelt, või tirr?
Võta üks pool lahti, õngitse laagrilt kate maha ja vaata mis nägu kuulid on. Ega kõik laagrid kinni ole. Võid tirri ka maha võtta ja kontrollida. See on väike töö.
Sa nii kerge , et tehase määre pole veel välja tulnud ja on sulle takistuseks , .
Lahtivõtmisel pilt ja jutt abiks:Road 2 kirjutas:Võta üks pool lahti, õngitse laagrilt kate maha ja vaata mis nägu kuulid on. Ega kõik laagrid kinni ole. Võid tirri ka maha võtta ja kontrollida. See on väike töö.
http://www.tech-mavic.com/tech-mavic/te ... arAxle.pdf
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.