Fun Works

Rattadetailid ja abiained. Raamist õlideni.
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vasta
Kasutaja avatar
MaT
Rattur

Fun Works

Postitus Postitas MaT » 23. 10. 2010. 18:52

Kaalunälgimise eesmärgil vaatan ringi kergemate juppide hulgas.
On jäänud silma kaubamärk Fun Works. Kes see on ja mida tast arvata?

Ellkõige pakuvad huvi jooksud
http://www.actionsports.de/gb/Wheels/Wh ... 28249.html
- kui vastupidavad need rummud on?
- kui tihti holdust vajavad?
- laagreid jms vidinaid on eraldi saada?

Crankset 2x9
http://www.actionsports.de/gb/Component ... 29299.html

Kui kellelgi on antud juppide osas kogemusi või muidu vihjeid siis paluks lahkelt jagada.

Kasutaja avatar
Kuldar
Trendirattur

Re: Fun Works

Postitus Postitas Kuldar » 23. 10. 2010. 19:51

see 1350g tundub jutuks hea küll,
mul on täpselt sama NoTubes ZTR Alpine pöiaga jooksud ja see rumm tundub identne olevat minu omaga (RCZ red) Pead muidugi ei anna. Kodarate arv sama. Kaaluvad 1490g/paar. Olen oma tagarummu rummu laiali kiskunud, kui ma neid laagreid, võlli, kesta ja tirri südamikku vaatan ja käes hoian, siis küll ei näe kus krdi kohast veel 150g võitu peaks tulema.

Kränkset on Aerozine double koopia.
Gravity is a Bitch

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 23. 10. 2010. 19:53

arvatavasti rebranditud Novateci rummud.
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Kasutaja avatar
siim_s
Rattur

Postitus Postitas siim_s » 23. 10. 2010. 19:56

Kuldar kirjutas:see 1350g tundub jutuks hea küll,
mul on täpselt sama NoTubes ZTR Alpine pöiaga jooksud ja see rumm tundub identne olevat minu omaga (RCZ red) Pead muidugi ei anna. Kodarate arv sama. Kaaluvad 1490g/paar. Olen oma tagarummu rummu laiali kiskunud, kui ma neid laagreid, võlli, kesta ja tirri südamikku vaatan ja käes hoian, siis küll ei näe kus krdi kohast veel 150g võitu peaks tulema.
kodaral ja kodaral on vahe ja kui neid on jooksude peale 64 tk, siis võib vahe sisse tulla küll. sapim cx ray peaks päris kerge olema...

Kasutaja avatar
marion
Rattur

Postitus Postitas marion » 23. 10. 2010. 19:56

Kuldar kirjutas:Kodarate arv sama.
Kindel?
Ja must pöid on valgest 30gr kergem.

arnea
Rattur

Postitus Postitas arnea » 23. 10. 2010. 21:28

Kui seal Actionspordi lehel "About us" klikkida, siis läheb käima videorull, kust saad teada, et FunWorks on nende majabrand.

See vänt ei ole seega mitte Aerozine koopia vaid rebranditud Aerozine.

Tagarumm on Novateci RHD812SB - lihtsalt hooldatav. Täpselt sellist esirummu Novatecil ei näinud, kõige sarnasemad tundusid normaalsed.

BTW, Novatec on oma kataloogid ja manualid veebi riputanud lahkelt: http://issuu.com/novatectaiwan/docs

Arne

arnea
Rattur

Postitus Postitas arnea » 23. 10. 2010. 21:32

Kuldar kirjutas:see 1350g tundub jutuks hea küll,
Novatec pakub seda tagarummu kolmes konfis: võll kas terasest või alumiiniumist ja kassetihoidja kas terasest või alumiiniumist. Äärmiste variantide kaaluvahe 148gr.

Arne

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 23. 10. 2010. 22:45

Edasise diskussiooni lihtsustamiseks lihtsalt ääremärkus, et Kuldar teeb tõenäoliselt malmil ja alumiiniumil vahet. Tõenäoliselt on ta ratastel juppe ka materjalidest, mida mendelejevi maatriks veel ei tunne. Tahate teada palju kodaranipli keere kaalub? Helistage Kuldarile!
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

SHOXi
Rattur

Postitus Postitas SHOXi » 24. 10. 2010. 11:49

hind, kaal, kvaliteet. Vali kaks :)

Selle hinnaga võid kerged jooksud saada, aga kardan, et need painduvad läbi nagu makarooonid.

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 24. 10. 2010. 12:04

SHOXi kirjutas:hind, kaal, kvaliteet. Vali kaks :)
Selle hinnaga võid kerged jooksud saada, aga kardan, et need painduvad läbi nagu makarooonid.
Millest selline paikkapanev järeldus? Oled testinud isiklikult neid "tundmatuid" pöidasid ja kodaraid?

Tähelepanelik lugeja (sh kes on viitsinud ka toodud linkidel klikkida) on niikui nii märganud jooksude juures hoiatust Achtung! Max. 80-85Kg Körpergewicht! - ehk NB! Ametlik kaalupiirang 80-85 kg! Sama jutu leiab über-blingen-hüper-super-kolmmiljonit-maksvate jooksude juures. Tee omad järeldused!
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 24. 10. 2010. 12:56

SHOXi kirjutas:hind, kaal, kvaliteet. Vali kaks :)

Kuldar, tuntud tehnikafriik ja kaalunälgija ei öelnud enda omatava sama tehnika kohta midagi halba. Kui need jooksud oleksid saast, ei oleks ta nendega läinud Haanja 100-le ( http://lh6.ggpht.com/_O6g72KBl-B0/TLKY1 ... 0_7875.jpg ). Selle asemel oleksime millalgi lugenud följetoni sellest, kuidas ta Kakumäe poolsaare tipust need merde oleks heitnud.

Oman ka ise Actionspordis kokkukeeratud jookse ja hindan ladumise kvaliteeti väga heaks.

Seega palun konkreetsete jooksude ostuotsuse tegemisel mitte arvestada SHOXi kartusega.
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Vasta

Mine “Jupid”