saksa raamid
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
saksa raamid
Natuke nõu ja abi vaja. Olen raamiotsingutega jõudnud ühtepidi saksa (käsitöö)raamideni, mille osas aga ei oska kindlat seisukohta võtta ja lisaks on oluliseks takistuseks keeleprobleem. Seega paluks abi raamide kui selliste kohta arvamuse esitamiseks (värviteema pole oluline ) ning lisaks tõlke abi. Nii palju kui mõikan saksa saan aru, et tegu on vist nats "tooreste" raamidega, vaja veel nipetnäpet viimistleda/nokitseda ? a mida täpselt Ja kas nende töödega saaks ka Eestis kuskilt kvaliteetset abi
Vortrieb mudel SL light, lk 4, lk 11 on veel mingite tööde nimekiri (mida neist peaks tegema, et muretu oleks?)
Fun Works Pro Team 2004
Vortrieb mudel SL light, lk 4, lk 11 on veel mingite tööde nimekiri (mida neist peaks tegema, et muretu oleks?)
Fun Works Pro Team 2004
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Esmalt tänud infi eest.Ermo kirjutas:Lihtsalt küsimus, et miks selline valik ? Tekkis huvi, et kui sa tootjat eriti ei tea, garantiitingimusi ei tea - siis on 3000 + EEKi + transa suhteliselt suur raha ?! Kui see raam juhtub purunema ?
Isiklikult eelistaksin eestis esindatud rattamärki ( Rademarist küsida, Hannol oli NRPs paar Bianchit jne. ). Ei usu, et see zakslane parem om ( aga mine tea ).
Miks, hea küsimus
1. tahaks nats erineda värvilisest Merida-TREK-Scott-Author jne massist (ei midagi isiklikku ). Aga eks näis.
2. tundub, et Eestist ei leia sobiva hinna ja ntx kaalu suhtega raami (Giant'i sobilik ntx 6k).
3. kipun usaldama saksa kvaliteeti . Eeldan, et ntx bike-components.de ei võta omale ainumüüki crap'i.
4. ei ole ka nendes kohalike pakutavates garantiides nii väga kindel. Kogemus küll puudub, aga kosta on old igast juttu.
5. why not, oi kui sa teaks mis pöiad mul veel tulevad (ei välista, et esimeses augus pooleks, aga siis tean; jooksu hind meelitas proovima - tuli odavam kui Onyx rummud üksi) !
velo clubbers
Re: saksa raamid
Kust sa võtad et see käsitöö raam?Mati kirjutas:Natuke nõu ja abi vaja. Olen raamiotsingutega jõudnud ühtepidi saksa (käsitöö)raamideni, mille osas aga ei oska kindlat seisukohta võtta ja lisaks on oluliseks takistuseks keeleprobleem. Seega paluks abi raamide kui selliste kohta arvamuse esitamiseks (värviteema pole oluline :!: ) ning lisaks tõlke abi. Nii palju kui mõikan saksa saan aru, et tegu on vist nats "tooreste" raamidega, vaja veel nipetnäpet viimistleda/nokitseda ? a mida täpselt :?: :roll: Ja kas nende töödega saaks ka Eestis kuskilt kvaliteetset abi :?:
Fun Works Pro Team 2004
Ma viskasin kunagi ka ise pilgu peale sellele viimasele.
Minu arust iga netipood tellib taiwanist suvalisi raame ja kleebib oma kirjad peale ning müüb suhteliselt odavalt. Vähemalt niipalju kui ma näinud olen.
Mõneti võib täitsa soodsa pakkumise sedasi saada, aga midagi erilist küll mitte.
no need on totaales noname, kuigi kasutatakse ntx Red Bul ratastel. ise nüüd ülihäppi pole, aga äkki kestavad . Rose kaup. kui veerema hakkan, küll siis näed. a lõpphind tänu igasugu jamadele tuli ilusalt soodne.tarmo kirjutas:ära õrrita lao kohe inf lagedaleMati kirjutas:oi kui sa teaks mis pöiad mul veel tulevad...
põlen uudishimust
No kirjelduse lause Precision performance without equal peaks olema piisav proovimatagi võtmiseksErmo kirjutas:Seda ma arvasin ! ... Tore kui leidub inimesi, kes on nõus uusi asju katsetama. Mina vaatan juba mitmendat aastat seda :
http://www.kleinbikes.com/us/mountain_b ... index.html# Hirmsasti tahaks proovida...
Usun sakslase juttu ja eks kellegi käsi on ikka midagi seal teinud kah . A samas mis vahet, seepärast see sõna mul ka sulgudes oli. On ju meil siin tuntumate raamidegagi igast jama old. Eesti on ju meil ikka vingelt laia valikuga ka, et kõikide raamide head ja vead teada oleks. Eestlase jaoks on maailmas ju julgelt viis rattatootjatKirsa kirjutas:Kust sa võtad et see käsitöö raam? Ma viskasin kunagi ka ise pilgu peale sellele viimasele.
velo clubbers
Pealiskaudsel vaatamisel meenutab kuidagi kahtlaselt classicu(kinesise) raami - integreeritud kaelad, kõverad stayd jne - kas classicu omanikele tundub ka kuidagi tuttavlik?Kirsa kirjutas: Minu arust iga netipood tellib taiwanist suvalisi raame ja kleebib oma kirjad peale ning müüb suhteliselt odavalt. Vähemalt niipalju kui ma näinud olen.
Mõneti võib täitsa soodsa pakkumise sedasi saada, aga midagi erilist küll mitte.
- a massist erinemist ainult pooldan.
mulle tundub raamitoru kuju, geomeetria ja tagumise hargi järgi väga author olema.Ereliukas kirjutas: Pealiskaudsel vaatamisel meenutab kuidagi kahtlaselt classicu(kinesise) raami - integreeritud kaelad, kõverad stayd jne - kas classicu omanikele tundub ka kuidagi tuttavlik?
- a massist erinemist ainult pooldan.
ise tahaks proovida seda venelaste "titanium" raami.
Võrdlevalt tundub saksastehtud SL light parem olevat, nii materjalilt kui massilt:
Horisontaaltoru, 21``, 585mm
Sadulatoru kalle, 73,0°
lenksutoru kalle 71,0°
raami mass, 1590g
materjal, 7005 Alu triple butted,
sadulapost, 31,6mm,
esikäikari kinnitus, Top Pull 34,9mm
Töökoja andmetest on puudu esikahvli raamitoru pikkus, kuid
pildi
järgi tundub too 100 mm olevat.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Nagu OMV osakonnast näha, avaneb huvilistel harukordne võimalus soetada omale "itaalia käsitööraamiga" ratas. Ja seda arvatavasti naeruväärse hinna eest.
Samas võin kihla vedada, et varuosana näiteks tagakäikari kõrva hankimine pole suur probleem - Riiast ZZK poest tuleb lihtsalt küsida "vana zzk tiimiraami" kõrva. Kahtlemata mäletate veel sellist - sini-kollane kollase kõvakahvliga. (AndreK muidugi täpsustaks: legendaarne!)
Samas võib ja ka tegu olla riia juutide vandenõuga - meie valvsuse uinutamiseks räägitakse päritolu kohta mingit Taiwani-juttu.
Samas võin kihla vedada, et varuosana näiteks tagakäikari kõrva hankimine pole suur probleem - Riiast ZZK poest tuleb lihtsalt küsida "vana zzk tiimiraami" kõrva. Kahtlemata mäletate veel sellist - sini-kollane kollase kõvakahvliga. (AndreK muidugi täpsustaks: legendaarne!)
Samas võib ja ka tegu olla riia juutide vandenõuga - meie valvsuse uinutamiseks räägitakse päritolu kohta mingit Taiwani-juttu.
Gravity is a Bitch