Tahaks uusi sarvi rattale
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Tahaks uusi sarvi rattale
.
Viimati muutis Ermo, 08. 03. 2011. 14:31, muudetud 1 kord.
Sõida, aga ära mölise .
http://www.qbike.com/cgi-bin/bike.cgi?o ... ti&auct=onXTRace kirjutas:kommenteeri hinda kah.
Ermo kirjutas: Erik need on seal kasutatud ... mina ei ole nii rikas, et endale kasutatud asja ostaks.
kas olen pime või ei oska enam äkitse sõnagi inglise keelt. ei leia viidet kasutatusele.
ilmselt on sul jah häbi nende eest nii vähe maksta kui Bikemanias küsitud.Ermo kirjutas: Mina võtaks ikka sealt :
http://www.cambriabike.com/bars&ends/barends.htm
vähemalt sai selgeks kumb meist pime on ma pakkusin ikka soliidset poodi.Ermo kirjutas: Ega ma eriti ei vaadanud , ebay keskkonnas hangitakse tavaliselt ikka kasutatud asju.
OT sarveteemale: Mõni on oma raha peale ikka päris pahane? Või on see siis dollari kurssi arvestades ka 13 korda parem kett, kui see, mille siit kusagilt sama raha eest kroonides kätte saab? Või kui võrrelda XTR ketiga, mille supergost 20$ eest saab, kas on see siis pea 20x parem?Ermo kirjutas:Ja paar ketti sealt :
http://www.universalcycles.com/shopping ... ategory=60
Wippermann Connex TR Ti
Item # Product Stock Status Price Add to Cart
1925 - 5069 Ti Available $341.99 Add to Cart
no andke mulle nüüd see andeks aga sellise raha eest kett osta oleks igatipidi nõrgamõistuslik,idiootlik,haiglaslik,nõme,rõve,lollus jne. Kahtlen et see kett seda väärt on.Kui tõesti siis peaks ta eluaeg vastu pidama ja ei tohiks ealeski välja venida.Agakahtlen selles. Ära nüüd Ermo seda südamesse võta mis ma ütlesin aga lihtsalt äärmiselt........... mul ei ole rohkem sõnu
Item # Product Stock Status Price Add to Cart
1925 - 5069 Ti Available $341.99 Add to Cart
no andke mulle nüüd see andeks aga sellise raha eest kett osta oleks igatipidi nõrgamõistuslik,idiootlik,haiglaslik,nõme,rõve,lollus jne. Kahtlen et see kett seda väärt on.Kui tõesti siis peaks ta eluaeg vastu pidama ja ei tohiks ealeski välja venida.Agakahtlen selles. Ära nüüd Ermo seda südamesse võta mis ma ütlesin aga lihtsalt äärmiselt........... mul ei ole rohkem sõnu
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
nii palju sõnu sellise tühja asja pealeveloman32 kirjutas: no andke mulle nüüd see andeks aga sellise raha eest kett osta oleks igatipidi nõrgamõistuslik,idiootlik,haiglaslik,nõme,rõve,lollus jne. Kahtlen et see kett seda väärt on.Kui tõesti siis peaks ta eluaeg vastu pidama ja ei tohiks ealeski välja venida.Agakahtlen selles. Ära nüüd Ermo seda südamesse võta mis ma ütlesin aga lihtsalt äärmiselt........... mul ei ole rohkem sõnu
vaata kui palju Rolls-Royce sõidab ringi!