MNT jooksud pühapäevasele sõitjale (kasutatud, uued, laduda)

Rattadetailid ja abiained. Raamist õlideni.
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vasta
Kasutaja avatar
Brigadir
Rattur

MNT jooksud pühapäevasele sõitjale (kasutatud, uued, laduda)

Postitus Postitas Brigadir » 22. 04. 2012. 22:34

Enamasti sõidan ringi fixiga (25-100km nädalas), kuid samas seisab üks poolik maantekas ilma jooksudetta veel niisama. Mõtlesin talle tartu rattarallil ja niisama pühapäevaseks väntamiseks eluvaimu sisse ajada. Siit ka küsimus

Võttes arvesse, et ma ei tahaks suur summat jooksude alla magama panna (150 eur max), siis milline variant hinna, kestvuse ja sõidukvaliteedi suhe kõige mõistlikum oleks (minu distantside juures on vast rohkem kulutada pisut ebaratsionaalne).

mõtlesin järgmistele variantidele:
1) ostan kelleltki kasutatud jooksud (millega peaks arvetama?)
2) ostan näiteks midagi sellist http://www.aerobike.ee/index.php?option ... =5&lang=et
3) võtan mingid alexrim pöiad, näiteks shimano 105 rummud ja laon neist endale jooksud (ladumine ei ole midagi uut mulle)
4) ... midagi mille peale ma ei ole tulnud

Kasutaja avatar
MK777
Rattur

Re: MNT jooksud pühapäevasele sõitjale (kasutatud, uued, lad

Postitus Postitas MK777 » 22. 04. 2012. 22:43

Ma võin sulle leida UUED maantee jooksud (kinnistel laagritel) Cole Rollen (Shimano nuut)150.- eest.
... või siis kasutatud kuid normaalses korras Campagnolo Khamsin G3 jooksud (Campa nuut) 50.- eest.

Kasutaja avatar
Brigadir
Rattur

Re: MNT jooksud pühapäevasele sõitjale (kasutatud, uued, lad

Postitus Postitas Brigadir » 24. 04. 2012. 17:30

olgu, aga kui me lähme nende 3 variandi juurde tagasi, siis kuidas teie argumenteeriks hinnatundliku pühapäevasõitja (rõve väljend :D ) positsioonilt.

Vasta

Mine “Jupid”